B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe De Geschriften Op De Auto Te Verwijderen? Sticker En Plakband Verwijderen

Praktische Oplossingen Die Het Voertuigoppervlak Niet Beschadigen

Je hebt een tweedehands voertuig gekocht en je vindt de stickers erop niet mooi, of je hebt jaren geleden besloten om het met stickers te laten maken, maar het ziet er niet meer zo goed uit als vroeger. Plakband verwijderen kan een moeilijke taak zijn, vooral als we het hebben over versleten en opgedroogde tapes. Omdat het belangrijk is om de tape te verwijderen zonder de lak of het glas van het voertuig te beschadigen. Toegegeven moet echter worden dat het niet zo eenvoudig is.

Op dit moment willen we u eraan herinneren dat u contact met ons kunt opnemen voor professionele ondersteuning bij het verwijderen van autostickers. Dankzij onze geavanceerde technische uitrusting kunt u plakband verwijderen zonder de minste schade aan het voertuigoppervlak aan te richten. Als u echter uw geluk wilt beproeven en u zich afvraagt ​​hoe u de opschriften op de auto kunt verwijderen, kunt u ons artikel bekijken.

Tips Om Plakband Gemakkelijk Te Verwijderen

Afhankelijk van invloeden van buitenaf kunnen de stickers op uw voertuig meer in het oppervlak van het voertuig doordringen dan zou moeten. Dit is onvermijdelijk, vooral als het gaat om voertuigstickers die al lang worden gebruikt. Penetratie van de sticker op het voertuigoppervlak is de belangrijkste reden die het verwijderingsproces van de autosticker bemoeilijkt. Omdat het mogelijk is dat u tijdens het stickerverwijderingsproces een deel van de autolak beschadigt.

Als u van plan bent om oplossingen uit het dagelijks leven te produceren, kan het gemakkelijker zijn om het gebied te verwarmen voordat u het plakband verwijdert. Voor verwarming kun je bijvoorbeeld de föhn in huis gebruiken. Ons doel hierbij is om het effect van het kleefoppervlak van de tape zo veel mogelijk te minimaliseren en de mogelijke sporen op het voertuig te minimaliseren. Evenzo kan het wrijven van het oppervlak met heet water voordat de tape wordt verwijderd ook positieve resultaten opleveren.

Een andere methode die u naast verwarming kunt gebruiken, is proberen de plakband te verwijderen met celluloseverdunner. Verwijder eerst de lijm zoveel mogelijk met de hand of met de hierboven genoemde methoden. Daarna kunt u het verwijderingsproces van de autotape voltooien door een chemische stof zoals verdunner of aceton te gebruiken voor de resterende sporen.

Op dit punt is het nuttig op te merken dat we geen risicovollere methodes aanbevelen, zoals schrapen met een scheermesje.

Wij geloven dat het zal gebeuren. Pogingen om plakband met een scheermesje te verwijderen, kunnen krassen op het oppervlak van uw voertuig veroorzaken die moeilijk te verwijderen zijn. Ook is het mogelijk dat tijdens het demontageproces situaties ontstaan ​​die een risico kunnen vormen voor uw gezondheid.

Vertrouw Uw Voertuig Aan Ons Toe Voor Betrouwbare Oplossingen

Als u de plakband op het oppervlak van uw voertuig wilt verwijderen, kunt u contact met ons opnemen en vindt u in zeer korte tijd de oplossing die u zoekt. Dankzij het proces dat we uitvoeren met behulp van de oplossing voor het verwijderen van autostickers, komen we op een zeer praktische manier af van plakband.

We vergemakkelijken het verwijderingsproces door de plakkerigheid van de sticker te verminderen met de oplossing die we gebruiken om het kleverige materiaal op het stickeroppervlak op te lossen. Daarnaast voeren we het plakbandverwijderingsproces uit met behulp van speciale apparatuur op hardnekkige tapes die moeilijk van het voertuigoppervlak te scheiden zijn, en leveren we uw voertuig bij u af. U kunt genieten van een schoonmaakservice volgens internationale normen door contact met ons op te nemen voor het verwijderen van voertuigstickers en alle andere voertuigreinigingswerkzaamheden.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41