B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Gedetailleerde Schoonmaak

Wij Maken Elke Hoek Van Uw Voertuig Zorgvuldig Schoon!

Wij reinigen uw voertuigen grondig, doen hun gedetailleerd onderhoud, vernieuwen het volledige interieur van uw voertuig en maken het gezond en hygiënisch!

We reinigen en desinfecteren de hemelbekleding, vloerkleden, stoffen en leren stoelen, dorpels en dorpels, ruiten, spiegels en dashboardkastje, ventilatieroosters en alle kunststof onderdelen, bagage- en motorruimte met speciale chemicaliën, en creëren een sprankelende en veilige binnenruimte . . voertuig.

Als u wilt dat de binnenoppervlakken van uw voertuig tot in de kleinste details worden gereinigd zonder te verslijten, bent u bij ons aan het juiste adres! B&T Cleaning & Detailing biedt u kwaliteitsservice…

Onjuist of onvolledig voertuigonderhoud verkort de levensduur van uw voertuig, maakt uw rijervaring onaangenaam en brengt de gezondheid van u en uw gezin in gevaar.

gedetailleerde autoreiniging

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 162,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
reiniging van vloer- en plafondtegels

Vloer en Plafond Reiniging

Wij vernieuwen alle interieur oppervlakken van uw voertuig, van de vloerbedekking tot de hemelbekleding, die u het meest gebruikt!

Wij zuiveren uw vloerkleden en plafondtegels van ziektekiemen, bacteriën, vuil en wasgoed met speciale reinigingsmiddelen en bieden een superieure bescherming.

Als u wilt dat de nare luchtjes in uw auto worden beschermd tegen niet-bestaande gezondheidsproblemen, neem dan direct contact op met B&T Cleaning!

Vloer en Plafond Reiniging

Stoel Reiniging En Bescherming

Bescherm de stoffen en leren stoelen van uw auto tegen vuil en blijvende tijd!

We voeren onderhouds- en bescherming toepassingen uit die vroegtijdige slijtage van stoelbekleding voorkomen, slijtage aan lederen bekleding verhogen en vlekvorming voorkomen. Het elimineert de vloeistof doorlatendheid van de vloeren met speciale chemicaliën en zorgt ervoor dat ze moeiteloos worden gereinigd.

U bent op de juiste plaats waar u het interieur van uw voertuig als nieuw wilt houden! Maak nu gebruik van onze bank- en meubelreinigings- en onderhoudsservice...

Stoel Reiniging En Bescherming
stoelreiniging en bescherming
kinderzitjes schoonmaken

Reiniging Van Kinderzitjes

Laten we ook aan uw kinderen denken! We verwijderen etens- en drankvlekken op kinderzitjes en verwijderen vieze geurtjes...

Voor de gezondheid en veiligheid van uw kinderen stellen wij de reinigingsmethoden vast voor het reinigen van baby- en kinderzitjes die in het voertuig worden gebruikt. Het stelt u in staat om aangename reizen te maken met uw kinderen met methoden die ongewenste geuren permanent elimineren.

B&T Cleaning & Detailing biedt het beste voor de bediening en directie met gedetailleerde interieurreiniging!

Reiniging Van Kinderzitjes

Motor Reiniging

Auto-onderhoud is erg belangrijk voor langdurig gebruik van de motor, te allen tijde hoge prestaties, veilig rijden en brandstofbesparing!

Het aan stof, olie en vuil blootgestelde motorgedeelte van uw voertuig reinigen wij tot in het kleinste detail met onze speciale motorreinigings- en beschermingsproducten. We reinigen het motoroppervlak van olie, teer en teer, en de motorholte, radiator, banden en slangen en vinnen van vuil.

Tot slot polijsten we het gehele motoronderdeel met beschermende chemicaliën en voorkomen we dat de motoronderdelen verslijten. Wij zorgen ervoor dat u elke keer dat u hem gebruikt geniet van uw voertuig!

Motor Reiniging
motor reinigen
velgen en banden reinigen

Wiel en Band Reiniging

Als u de banden en velgen van uw auto niet wilt beschadigen, laat het werk dan over aan de experts en geniet van de juiste autoverzorging...

Als B&T Cleaning & Detailing reinigen en onderhouden we regelmatig de wielen, die een grote plaats innemen in de esthetiek van auto's, en voorkomen dat ze worden blootgesteld aan voeringstof. Met het bandenpolijstproces maken we het esthetische uiterlijk van uw auto compleet en zorgen we ervoor dat deze er altijd als nieuw uitziet.

Vergeet niet dat niet al het onderhoud goed is! Vergeet niet om regelmatig een schoonmaakbeurt en onderhoud te laten uitvoeren om jarenlang probleemloos gebruik te kunnen maken van uw auto, bel ons voor deskundige ondersteuning!

Wiel en Band Reiniging

Airconditioning Schoonmaken

Vergeet niet uw airconditioner schoon te maken tijdens seizoenswisselingen, riskeer uw gezondheid niet!

Door gebruik te maken van de onderhoudsservice voor airconditioning van B&T Cleaning & Detailing, haalt u zowel een hoger rendement uit uw auto-airco als voorkomt u slechte geuren, bacteriën en schimmelvorming. Terwijl we uw gezondheid beschermen met gedetailleerde airconditioningreiniging, verlengen we de levensduur van uw auto-airconditioner en verhogen we het gebruikscomfort.

Zorg goed voor uw voertuig voor een perfecte rijervaring, neem contact met ons op voor kwaliteitsservice van een deskundig team...

Airconditioning Schoonmaken
auto airco schoonmaken
bagage schoonmaken

Bagage Schoonmaken

We reinigen de kofferbak, bekleding en kunststof onderdelen van uw voertuig grondig met krachtige vuil- en vlekverwijderaars.

We desinfecteren uw voertuig volledig door de beste materialen te gebruiken om bacteriën te elimineren die zich in de bagage vormen en een slechte geur produceren. Wij zorgen ervoor dat u uw bagage veilig kunt gebruiken voor uw eten en drinken, koffers en bezittingen door alle oppervlakken te zuiveren van ziektekiemen.

Wij besteden speciale aandacht aan elk detail van uw voertuig. Het is tijd om kennis te maken met de privileges van B&T Cleaning & Detailing!

Bagage Schoonmaken

Glas en Spiegel Reiniging

Goed zicht betekent veilig rijden! Als uw spiegels en ramen niet schoon zijn, is uw leven in gevaar!

Met effectieve reinigingsproducten reinigen we de ruiten en spiegels van uw voertuig grondig en zorgen we ervoor dat ze een perfecte glans krijgen. We verwijderen hardnekkig vuil en vlekken zonder een spoor achter te laten en personaliseren het uiterlijk van uw voertuig met kleine details.

U kunt uw auto een perfecte look geven door gebruik te maken van onze uitgebreide carwash service, laten we kennismaken!

Glas en Spiegel Reiniging
glas en spiegel schoonmaken
auto ozon desinfectie

Ozon Desinfectie

Wij bieden de normen die op het gebied van hygiëne en gezondheid zouden moeten zijn door alle virussen en ziektekiemen in uw voertuig te vernietigen met ozondesinfectie.

Dankzij ozon, dat een dodelijk effect heeft op bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en allergische stoffen, zuiveren wij uw voertuig van schadelijke organismen. Ook sigaretten- en benzinegeuren, etens- en drankgeuren, huisdierengeuren en alle ongewenste geuren verwijderen wij permanent met behulp van ozon.

We maken alle stoffen, tapijten, plastic en glazen oppervlakken van uw voertuig sprankelend met antibacteriële materialen die de menselijke gezondheid en het interieur van uw voertuig niet schaden.

Ozon Desinfectie
gedetailleerde auto schoonmaak prijzen

Langdurig Comfort Met Gedetailleerde Autoreiniging!

Wij Geven Uw Auto de First Day Look!

Informatie Krijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

gedetailleerde auto schoonmaken

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Gedetailleerde Reiniging Proces – Bizi Yakından Tanıyın!

Benieuwd hoe wij uw auto's grondig reinigen? Bekijk onze voertuigreinigings-, onderhouds- en reparatieprocessen, bekijk de auto's met een heel andere look! Als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt, kom dan langs bij B&T Car Clean...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veelgestelde Vragen

Gedetailleerde voertuigreinigingsprijzen; Aan welke van onze diensten geeft u de voorkeur, zoals ozondesinfectie, motorreiniging, velgen- en bandenreiniging, airconditioningreiniging, vloer- en plafondreiniging, kinderzitjesreiniging, kofferbak- en ruitenreiniging, stoel- en bekledingreiniging, hoeveel voertuigen worden er gereinigd en onderhouden, uw extra verwachtingen en eisen. dienovereenkomstig bepaald. Voor gedetailleerde informatie over prijzen voor voertuigreiniging kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons bellen als u dat wenst.

Om gebruik te kunnen maken van onze gedetailleerde reinigings-, onderhouds- en reparatiediensten voor voertuigen, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze site of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Gedetailleerde Autoreinigingsdiensten Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Diensten!

Onze klanten, die hun voertuig laten reinigen en onderhouden, profiteren ook van onze diensten zoals lakbescherming, koplamppoets, krasverwijdering. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, bekijk dan onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41