B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Gebruiksvoorwaarden Van de Site

https://showroomklaar.nl de website is eigendom van en wordt beheerd door B&T Cleaning & Detailing en de inhoud is internationaal beschermd door intellectuele en industriële eigendomswetgeving. Vanaf het moment dat u deze site begint te gebruiken, wordt u geacht alle onderstaande punten volledig te hebben begrepen en geaccepteerd. Dit zijn:

https://showroomklaar.nl alle documenten op de website zijn eigendom van B&T Cleaning & Detailing. Niets op deze site, inclusief code en software; U mag geen materiaal wijzigen, kopiëren, reproduceren, verhuren, opnieuw publiceren, uploaden, posten, verzenden of distribueren. Ongeacht het bovenstaande kunt u de pagina's van de site afdrukken voor persoonlijk gebruik en deze delen op sociale netwerken en soortgelijke kanalen.

https://showroomklaar.nl binnen de huidige mogelijkheden zorgen dat de website vrij is van virussen en soortgelijke software Hoewel voorzorgsmaatregelen zijn genomen, is de gebruiker verantwoordelijk voor het leveren van zijn eigen virusbeveiligingssysteem en het bieden van de nodige bescherming om de ultieme veiligheid te garanderen. In dit kader kan de gebruiker, https://showroomklaar.nl door het betreden van de website, allerlei problemen in hun eigen software en besturingssystemen. ;m aanvaardt dat zij verantwoordelijk is voor fouten en hun directe of indirecte gevolgen.

Alle soorten problemen die kunnen ontstaan ​​doordat u de betreffende voorwaarden niet hebt gelezen of dat u ze heeft gelezen en niet in overeenstemming met de voorwaarden hebt gehandeld; B&T Cleaning & Detailing en/of https://showroomklaar.nl de website van B&T Cleaning & Detailing en/of https://showroomklaar.nl allerlei websites; De informatie, het statistische cijfer en de waarde zijn samengesteld uit bronnen waarvan de betrouwbaarheid wordt geaccepteerd in het kader van de huisartspraktijk, en hun nauwkeurigheid en bekwaamheid zullen voldoen aan de behoeften van de gebruikers en zullen in de loop van de tijd betrouwbaar en foutloos zijn. op geen enkele manier gegarandeerd door B&T Cleaning & Detailing.

De informatie, evaluatie, opmerkingen op de https://showroomklaar.nl website of een andere website die toegankelijk is via een link vanaf deze site B&T Cleaning & Detailing heeft geen enkele persoonlijke, juridische en strafrechtelijke aansprakelijkheid voor directe of indirecte materiële en/of morele, negatieve en/of positieve schade en andere mogelijke schade en kosten die kunnen ontstaan ​​als gevolg van het gebruik van statistische cijfers en waarden .< /p>

B&T Cleaning & Detailing is nooit verantwoordelijk geweest voor onderbrekingen, vertragingen of onnauwkeurigheden in de gepubliceerde inhoud en eventuele schade die deze kunnen veroorzaken. op geen enkele manier verantwoordelijk.

https://showroomklaar.nl door de website te bezoeken, wordt het bezoeken van de site geacht de bovenstaande waarschuwingen te hebben gelezen en geaccepteerd en verklaringen.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41