B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Team

Maak Kennis Met De B&T Cleaning & Detailing Family!

Met meer dan 20 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt, blijven we tot de besten in onze branche behoren! Ontmoet ons team…

Kategori seçilmemiş.

Bel Ons Voor Speciale Oplossingen Voor Uw Voertuig!

bt cleaning
bt cleaning team
auto schoonmaken
bt detailing auto schoonmaken
auto schoonmaken
bt car cleaning

B&T Cleaning – Wij Denken Het Beste Voor Uw Voertuigen!

Als familiebedrijf met meer dan 18 jaar ervaring bieden wij met ons deskundige en ervaren team, geavanceerde technologie en hoge servicestandaarden, en onze klantbenadering die geen concessies doet aan kwaliteit, oplossingen die passen bij uw wensen!

Wij werken voor uw tevredenheid met onze kwaliteitsdiensten van carwash tot gedetailleerde interieurreiniging, van lakbescherming tot ozon desinfectie, van motorreiniging tot krasverwijdering! Wij staan aan uw zijde met snelle en veilige, onderscheidende en eigentijdse dienstverlening…

Stank, bacteriën en virussen, krassen, deuken zijn geen probleem meer, minimale kosten, maximale ondersteuning wacht op u met B&T Car Clean!

20
Jaar Ervaring
15
Expertisegebieden
10
Professionele Teamleden
6000
Tevreden Klanten

Veelgestelde Vragen

Zoals B&T Cleaning & Detailing, carwash, interieurreiniging, lak bepantsering, waxguard, tekststicker verwijderen, ozon desinfectie, koplamp polijsten, motorreiniging, stoelbekleding reiniging, velgen- en banden reiniging, airconditioning reiniging, krassen verwijderen, deuken en deukherstel , Wij bieden diensten op het gebied van glasfolie coating, puris-bescherming.

Ons bedrijf biedt voertuigreiniging, -onderhoud en -reparatie aan in bijna elke stad in Nederland, met name in 's-Hertogenbosch.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Om gebruik te kunnen maken van onze schoonmaak-, onderhouds- en reparatiediensten voor voertuigen, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus
Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41