B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Auto Interieur Reiniging

Gezonde en Comfortabele Auto's!

Last van nare luchtjes in uw auto? Zijn uw stoelen niet meer zo schoon als vroeger? Ons professionele team brengt uw voertuig terug in de staat van de eerste dag!

Van de stoelen tot de vloer- en plafondtegels, van de kofferbak tot de airconditioning, van het dashboardkastje tot de ramen, we reinigen elk onderdeel van uw voertuig van vuil, ziektekiemen en virussen met antibacteriële reinigingsmiddelen. Als B&T Cleaning geven wij om de gezondheid van u en uw gezin.

Met onze geavanceerde voertuigonderhoudstechnologie pakken we de oorzaak van het probleem aan, maskeren de irriterende geuren en vlekken niet, maar elimineren ze volledig!

Onjuist of onvolledig voertuigonderhoud verkort de levensduur van uw voertuig, maakt uw rijervaring onaangenaam en brengt de gezondheid van u en uw gezin in gevaar.

auto interieur reinigen

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 89,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
reiniging van vloer en plafondtegels

Vloer en Plafond Reiniging

Wij vernieuwen nauwgezet alle interieuroppervlakken van uw voertuig, van het vloerkleed dat u het meest gebruikt tot de hemelbekleding!

Wij desinfecteren uw vloerkleden en plafondtegels, die door externe factoren in de loop van de tijd hun esthetisch uiterlijk en netheid hebben verloren, met speciale reinigingsmiddelen en zuiveren ze van ziektekiemen, bacteriën, vuil en vlekken en bieden superieure bescherming.

Als u wilt dat de nare luchtjes en ongezonde toestanden in uw voertuig worden verwijderd, neem dan direct contact op met B&T Cleaning!

Vloer en Plafond Reiniging

Stoel Reiniging en Bescherming

Wij beschermen de stoffen en leren stoelen van uw voertuig tegen vuil en blijvende vlekken!

We voeren onderhouds- en beschermingstoepassingen uit die vroegtijdige slijtage van bankstoffen voorkomen en de weerstand tegen slijtage en vlekvorming op lederen bekleding verhogen. Met speciale chemicaliën halen we de vloeistofdoorlatendheid van de vloeren weg en zorgen we ervoor dat ze moeiteloos gereinigd worden.

Als u wilt dat uw auto-interieur jarenlang als nieuw blijft, bent u hier aan het juiste adres! Maak nu gebruik van onze bank- en meubelreinigings- en onderhoudsservice...

Stoel Reiniging en Bescherming
stoelreiniging en bescherming
auto ozon desinfectie

Ozon Desinfectie

Met ozondesinfectie vernietigen wij alle virussen en ziektekiemen in uw voertuig en zorgen voor de normen dat zou qua hygiëne en gezondheid moeten zijn.

Dankzij ozon, dat een dodelijke werking heeft op bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en allergische stoffen, zuiveren wij uw voertuig van schadelijke organismen. Ook sigaretten- en benzinegeuren, etens- en drankgeuren, huisdierengeuren en alle nare luchtjes verwijderen we permanent met behulp van ozon.

We maken alle stoffen, tapijten, plastic en glazen oppervlakken van uw voertuig sprankelend met antibacteriële materialen die de menselijke gezondheid en het interieur van uw voertuig niet schaden.

Ozon Desinfectie

Airconditioning Schoonmaken

Vergeet niet uw airconditioner schoon te maken tijdens seizoenswisselingen, riskeer uw gezondheid niet!

Door gebruik te maken van B&T Cleaning & Detailing airconditioning onderhoudsservice, kunt u zowel een hoger rendement halen uit de airconditioning van uw voertuig als vieze geurtjes, bacteriën en schimmelvorming voorkomen. Terwijl we uw gezondheid beschermen met gedetailleerde airconditioningreiniging, verlengen we de levensduur van uw auto-airconditioner en verhogen we het gebruikscomfort.

Zorg goed voor uw voertuig voor een perfecte rijervaring, neem contact met ons op voor kwaliteitsservice van een deskundig team...

Airconditioning Schoonmaken
auto airco schoonmaken
auto kinderzitje schoonmaken

Reiniging van Kinderzitjes

Wij denken ook aan uw kinderen! We verwijderen etens- en drankvlekken uit kinderzitjes, we verwijderen vieze geurtjes…

Voor de gezondheid en veiligheid van uw kinderen maken wij de baby- en kinderzitjes die u in het voertuig gebruikt, schoon met antibacteriële materialen. Met onze methodes die ongewenste geurtjes definitief elimineren, zorgen wij ervoor dat u met uw kinderen plezierige uitstapjes beleeft.

B&T Cleaning & Detailing biedt het beste voor uw voertuig en gezin met gedetailleerde interieurreiniging.

Reiniging van Kinderzitjes
interieur auto schoonmaak prijzen

Professionele Schoonmaak Service Voor uw Voertuigen

Maak Kennis Met Aanrakingen Die Aan Uw Gezondheid Denken!

Informatie Verkrijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

auto interieur reiniging

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Intern Reinigingsproces - Leer Ons Beter Kennen!

Hoe reinigen we de stoelen, vloer- en plafondtegels, ramen en spiegels van uw auto's? Bekijk onze interieurreinigingsprocessen, bekijk auto's met een heel andere uitstraling! Als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt komen, kom dan langs bij B&T Auto Cleaning...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Prijzen autoreiniging; vloer- en plafondreiniging, stoelreiniging, ozondesinfectie, airconditioningreiniging, kinderzitjesreiniging, aan welke van onze diensten u de voorkeur geeft, hoeveel auto's er gereinigd en onderhouden worden, uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over prijzen voor voertuigreiniging kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons bellen als u dat wenst.

Om te profiteren van onze schoonmaak-, onderhouds- en reparatiediensten aan voertuigen, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website of ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Autopoetsservice Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Services!

Ook onze klanten die hun auto wassen, laten reinigen en desinfecteren profiteren van onze diensten zoals Lakpolijsten, Autowassen, Wiel- en Bandenreiniging, Krassen verwijderen. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, neem dan een kijkje bij onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41