B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Autolak Bescherming

Altijd Helder en Sterk!

Wij bieden een beschermende bescherming voor uw auto's! Met moderne technologieën en sterke materialen brengen wij uw voertuig tot zijn eerste dag glans.

Wij zorgen ervoor dat het lakwerk van uw voertuigen beter bestand wordt tegen allerlei schadelijke externe factoren zoals UV-straling, zure regen, zout water en luchtverontreiniging. Terwijl u garandeert dat uw lak 3 jaar lang zijn diepe glans behoudt, kunt u uw voertuig gebruiken zonder last te hebben van de wegomstandigheden dankzij het krachtige UV-filter, en bespaart u tijd en geld bij het reinigen van de buitenkant.

Als u wilt dat uw voertuig vele jaren jong blijft, zijn waarde niet verliest en u niet in de steek laat, bel ons dan nu...

Waxoyl 100+ en Titan Wax worden een zeer helder en moeilijk doordringbaar conserveringsmiddel voor de laklaag van uw auto. Zo blijft je lak lang in zijn oude staat.

lakbescherming

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 162,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
auto schoonmaken

Reinigen Van Vuil en Vlekken

Voor het lakbeschermingsproces van uw voertuigen reinigen wij het vuil en de vlekken op het oppervlak met effectieve reinigers.

Wij reinigen bitumen, teer, industrieel chemisch stof, boomharsen, insectenresten en vogelpoep die aan de lak van uw voertuig hechten en niet met reiniging kunnen worden verwijderd, met de effectieve chemicaliën die wij gebruiken afhankelijk van de aard van het vuil en de vlek, zonder beschadiging van het lakoppervlak. We beginnen ons bedrijf met stevige stappen.

Het zuiveren van uw voertuig van vreemde stoffen en vuil is de belangrijkste stap die de infrastructuur van lakbescherming en coating vormt, we letten erop!

Vuil en Vlekken Reiniging

Kras en Moiré Verwijderen

Esthetische problemen die bestonden vóór de lakbescherming om uw auto's te beschermen tegen krassen en schommelingen, elimineren wij.

Met onze superieure technologie en sterke chemicaliën elimineren we krassen en vervormingen veroorzaakt door fysieke externe factoren of onjuist wassen en polijsten, zonder de lak van uw voertuig te beschadigen en saaiheid te veroorzaken.

Met de onzichtbare beschermlaag beschermen we de lak van uw voertuig en geven deze ook een gloednieuwe look!

Prijzen
kras verwijderen
lak reinigen en polijsten

Lak Reiniging en Polijsten

Nadat we uw voertuig hebben ontdaan van alle vreemde stoffen en krassen, gaan we verder met het polijstproces en laten we de lak van uw voertuig glanzen.

Terwijl we uw voertuig voorbereiden op de lakbescherming, de laatste fase, lossen we met nauwgezet werk ook de problemen op die optreden als gevolg van onjuist polijsten en polijsten. Wij reinigen en glanzen de lak van uw voertuig en geven deze jarenlang een unieke uitstraling.

Met lakbescherming heb je nooit meer last van slijtage, barsten en afbladderen! Je reinigt gemakkelijk schurende en verontreinigende stoffen zoals modder, vogelpoep, zure regen, zout, hars.

Afspraak Maken

Wax Lakbescherming en Retoucheren

We zijn bij de laatste fase aangekomen... Een opmerkelijke glans wacht op u met Professional Waxoyl 100+ en Titan Wax!

Dankzij de lakbescherming die tot in de diepste punten van het voertuigoppervlak doordringt en een permanent en hard beschermingsschild vormt, krijgt het oppervlak van uw voertuig een hoge weerstand tegen externe factoren zoals vocht, zonnestralen en stof. Schadelijke zonnestralen tasten uw voertuig niet aan, de lak van uw voertuig vervaagt niet en veroudert niet.

Lakbescherming voegt levendigheid toe aan de kleur van uw voertuig en laat het lijken alsof het net uit de fabriek komt!

Wax Lakbescherming en Retoucheren
waxguard
lakbescherming prijzen

Bescherm uw Auto Tegen Externe Factoren!

Met Paint Armor Worden Krassen, Scheuren en Kleurvervaging Geschiedenis!

Informatie Krijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

lakbescherming

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Lak Beschermings Proces - Leer Ons Beter Kennen!

Bekijk hoe we het lakbeschermingsproces uitvoeren dat vitaliteit aan de kleur van uw voertuigen zal toevoegen, en als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt komen, kom dan langs bij B&T Car Clean...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veelgestelde Vragen

Lakbescherming prijzen; Het aanbrengen van lakpolish wordt bepaald op basis van de ernst van krassen en schommelingen op het voertuig, de afmetingen van het voertuig en de kleur van de te gebruiken verf, hoeveel voertuigen er worden geverfd en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over verf- en bescherming prijzen kunt u onze prijzenpagina bekijken, of u kunt ons bellen als u dat wenst.

Om te profiteren van onze lak poets- en beschermings- en voertuig onderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactpersoon op onze website of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Een Lakbeschermingsservice Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Services!

Onze klanten, die gebruik maken van onze lakpoets- en beschermingsdiensten, en het interieur- en exterieuronderhoud van hun voertuig laten uitvoeren, profiteren ook van onze diensten zoals detailreiniging, stoel- en bekledingsreiniging, koplamppolijsten. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, bekijk dan onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41