B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Motor Reiniging

Haal Maximale Prestaties Uit Uw Voertuig!

Voertuigonderhoud is erg belangrijk voor langdurig gebruik van de motor, altijd hoge prestaties, veilig rijden en een zuinig brandstofverbruik!

Het aan stof, olie en vuil blootgestelde motorgedeelte van uw voertuig reinigen wij met onze speciale motorreinigings- en beschermingsproducten tot in het kleinste detail. Motoroppervlak van olie, pek en teer; we reinigen de motorholte, radiator, banden en slangen en jaloezieën van vuil.

Tot slot polijsten we het gehele motoronderdeel met beschermende chemicaliën en voorkomen we dat de motoronderdelen slijten. Wij zorgen ervoor dat u elke keer dat u hem gebruikt geniet van uw voertuig!

Onjuist of onvolledig voertuigonderhoud verkort de levensduur van uw voertuig, maakt uw rijervaring onaangenaam en brengt de gezondheid van u en uw gezin in gevaar.

motor reinigen

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 45 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
auto motor reinigen

Reiniging Van Motor en Motorruimte

Wij voeren effectieve en snelle onderhoudstoepassingen uit voor het motorgedeelte van uw voertuig dat het meest gevoelig is voor roest.

Wij reinigen de motor en motorruimte van alle soorten olie en vuil met hooggeconcentreerde, op water gebaseerde en oplosmiddelvrije motorreinigers. Ophopingen zoals stof en modder op de motor herstellen wij in korte tijd met druksystemen in hun oude uiterlijk.

Met gedetailleerde reiniging en onderhoud die de motor en machinekamer beschermt tegen weers- en wegomstandigheden, kunt u uw voertuig jarenlang probleemloos gebruiken!

Gedetailleerde Schoonmaak

Radiator en Rolluikreiniging

Tijd om alle onderdelen in de kap schoon te maken! We doen een grondige reiniging, te beginnen met de radiator en de jaloezieën.

We reinigen het radiatorrubber en de slangen, de onderkant en binnenkant van de jaloezieën en alle andere motoronderdelen van gecondenseerd vuil, olie en vlekken. U kunt de motor van uw voertuig veilig gebruiken en mogelijke storingen en kostbaar onderhoud voorkomen.

Wij blijven de beste service verlenen zodat de prestaties van uw motor, die wordt blootgesteld aan stof, olie en ongunstige weersomstandigheden, niet achteruit gaat.

Radiator en Rolluikreiniging
radiator en rolluiken reinigen
auto polijsten en bescherming

Auto Polijsten en Bescherming

Tijd om de motor te beschermen! We beschermen de motor, die is gezuiverd van vuil en vreemde stoffen en tot in detail gereinigd, tegen alle externe factoren met beschermende lak.

We isoleren de elektronische verbindingen van de motor tegen water, en verstevigen de metalen delen, binnenkant van de motorkap, radiateur, rubbers en slangen in de motor met een speciale beschermende lak tegen corrosie en roest.

Wij leveren u een auto met het uiterlijk en de prestaties van de eerste dag met het polijst- en beschermingsproces dat slijtage van uw motor en motoronderdelen voorkomt.

WaxGuard
prijzen voor motor reiniging

Hoe zit het met een veilige en plezierige rit?

We Herwinnen De Koplampen Van Uw Auto Het Licht Dat Ze Verloren Hebben!

Informatie Verkrijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

auto motor reinigen

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Motorreinigings en Beschermingsproces - Leer Ons Kennen!

Bekijk onze motorreinigings- en beschermingsprocessen, als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en zijn oude en verwaarloosde uiterlijk wilt verwijderen, kom dan langs bij B&T Car Clean...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Prijzen motorreiniging; Het wordt bepaald door het aantal voertuigen dat wordt gereinigd, of er verschillende reinigings- en onderhouds toepassingen nodig zijn en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over motorreiniging prijzen kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons bellen als u dat wenst.

Om te profiteren van onze motor reinigings- en voertuig onderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactpersoon op onze site of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Motor Reinigings en Bescherming Services Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Services!

Onze klanten die hun voertuigmotoren laten reinigen en onderhouden, profiteren ook van onze toepassingen zoals Detail Reiniging, Stoel- en Bekleding Reiniging, Ozon Desinfectie. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, bekijk dan onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41