B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Wiel en Banden Reiniging

Weerbestendig, Sterk en Esthetisch!

Als u de banden en velgen van uw auto niet wilt beschadigen, laat het werk dan over aan de experts en geniet van de juiste autoverzorging...

Als B&T Cleaning & Detailing reinigen en onderhouden we regelmatig de wielen, die een grote plaats innemen in de esthetiek van auto's, en voorkomen dat ze worden blootgesteld aan factoren zoals stof, regen en modder. Met het banden polijst proces maken we het esthetische uiterlijk van uw auto compleet en zorgen we ervoor dat deze er altijd als nieuw uitziet.

Vergeet niet dat niet al het onderhoud goed is! Vergeet niet om regelmatig een schoonmaakbeurt en onderhoud te laten uitvoeren om jarenlang probleemloos gebruik te kunnen maken van uw auto, bel ons voor deskundige ondersteuning!

Als u het onderhoud van auto wielen en -banden verwaarloost, brengt u uw rijveiligheid in gevaar. Zorg goed voor uw auto voor uzelf en uw gezin!

wiel en banden reiniging

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 42,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
velgkras verwijderen en onderhoud

Velgkras Verwijderen en Onderhoud

Externe factoren, weers- en wegomstandigheden kunnen de velgen van uw voertuig bekrassen en doen barsten. De meest effectieve oplossing voor deze problemen is professionele zorg!

Alvorens de krassen op de velgen aan te pakken, moeten ze worden ontdaan van vuil, voeringstof en olie. Terwijl we het vuil van uw wielen verwijderen met behulp van effectieve reinigingsmiddelen en water onder druk, verwijderen we ook de krassen met verschillende chemicaliën.

Stralend als de eerste dag, zullen je velgen de uitstraling van je auto veranderen. Je hebt een uitstekende rijervaring…

Prijs Bieden

Banden Schoonmaken

Laat regen, sneeuw, modder, stenen niets je in de weg staan! U rijdt vrij met uw auto met gedetailleerde bandenreiniging...

Of u nu op besneeuwde en modderige wegen of op stoffige en winderige straten wilt reizen, wij reinigen de banden van uw auto met onze professionele zorg. U wilt toch niet dat uw banden, die het imago van uw voertuig aanvullen, er vies en slordig uitzien?

Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw auto in veilige handen wilt afleveren, sluit u dan aan bij de B&T Cleaning & Detailing-familie zonder tijd te verspillen!

Afspraak Maken
autobanden reinigen
autobanden polijsten en bescherming

Polijsten en Bescherming

Dankzij de velgenpolijst- en bandenbeschermingstoepassing zorgen wij ervoor dat uw velgen en banden, die een glad oppervlak krijgen, jarenlang hun uiterlijk behouden.

Met dit proces creëren we een onzichtbaar pantser dat je velgen en banden beschermt tegen regen, schadelijke UV-stralen van de zon, zout in wegomstandigheden en waterkalk. We brengen poetsmiddelen aan met behulp van de meest up-to-date technologie en materialen, en leveren uw voertuig af voor veilig gebruik.

Wie wil er niet een nieuwe look, een goede rit? Maak kennis met B&T Cleaning en exclusieve onderhoudsdiensten die het beste met uw auto voor hebben...

Opmerkingen Van Klanten
wiel en banden schoonmaak prijs

Maak het exterieur van uw auto compleet!

Krijg Professionele Service Voor Sprankelende Wielen en Schone Banden!

Informatie Verkrijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

velgen en banden reinigen

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Wiel En Bandenreinigingsproces - Leer Ons Beter Kennen!

Bekijk onze reinigings- en onderhoudstoepassingen voor uw velgen en banden, en als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en het oude en verwaarloosde uiterlijk wilt verwijderen, kom dan langs bij B&T Car Cleaning...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Velgen- en bandenreinigingsprijzen; Het wordt bepaald op basis van de ernst van de krassen en vervormingen op uw velgen en banden, welke van onze autoreinigings- en andere onderhoudstoepassingen zullen worden uitgevoerd, en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over velgen- en bandenreinigingsprijzen kunt u onze prijzenpagina bekijken, of ons bellen als u dat wenst.

Om gebruik te kunnen maken van onze velgen- en bandenreinigings- en voertuigonderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website, of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Een Velgen en Bandenreinigingsservice Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Services!

Onze klanten, die de banden van hun voertuigen laten reinigen en hun velgen laten onderhouden, profiteren ook van onze toepassingen zoals detailreiniging, stoel- en bekledingsreiniging en ozondesinfectie. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, neem dan een kijkje bij onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41