B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Auto Wassen

Uw Auto is Altijd Schoon!

Tgoed voor uw auto zorgen verlengt de levensduur van uw auto! Wij zorgen voor uw voertuigen met alle details voor comfortabel en zuinig gebruik.

Naast het grondig reinigen van uw voertuig, voeren wij het onderhoud van binnen en buiten uit met de beste materialen en apparatuur en leveren wij u een sprankelend voertuig met de fijnste details, van stoel en bekleding tot velgen- en bandenreiniging! Wij reinigen uw voertuig van alle virussen en ziektekiemen met het desinfectieproces!

Met onze hoogwaardige reinigings- en sterilisatieprocessen voeren we gedetailleerd onderhoud uit aan uw voertuigen en bieden we een budgetvriendelijke service. Laten we gezondheid en comfort toevoegen aan uw voertuig!

Onjuist of onvolledig voertuigonderhoud verkort de levensduur van uw voertuig, maakt uw rijervaring onaangenaam en brengt de gezondheid van u en uw gezin in gevaar.

auto wassen

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 30 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
auto exterieur wassen

Extern Wassen

Wij herstellen de glans en het esthetische uiterlijk van de eerste dag zonder de lak, coating of raamfolie van uw voertuig te beschadigen!

Met behulp van zeer beschermende reinigers en hogedrukreinigers wassen we de buitenkant van uw voertuig zonder krassen op het oppervlak, drogen het voorzichtig en voorzichtig af en zorgen ervoor dat het zijn vitaliteit en glans lang behoudt.

Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt afleveren, word dan lid van de B&T Cleaning & Detailing-familie zonder tijd te verspillen!

Auto Schoonmaken

Interieur Reiniging

Met onze speciale apparatuur verwijderen wij permanent ongewenste geuren zoals sigarettenrook, eet- en drinkgeuren, zweetgeur, huisdier- en benzinegeur!

Van de stoelen tot de vloer- en plafondtegels, van de kofferbak tot de airconditioning, van het dashboardkastje tot de ramen, we reinigen elk onderdeel van uw voertuig van vuil, ziektekiemen en virussen met antibacteriële reinigingsmiddelen. Als B&T Cleaning geven wij om de gezondheid van u en uw gezin.

Met onze geavanceerde voertuigonderhoudstechnologie pakken we de oorzaak van het probleem aan en maskeren we de irriterende geuren niet, maar elimineren ze volledig!

Interieur Reiniging
auto interieur reinigen
gedetailleerde autoreiniging

Gedetailleerde Schoonmaak

Wij reinigen uw voertuigen grondig, doen gedetailleerd onderhoud, vernieuwen het gehele interieur van uw voertuig en maken het gezond en hygiënisch!

We reinigen en desinfecteren de hemelbekleding, vloerbedekking, stoelen, dorpels en dorpels, ruiten, spiegels en dashboardkastje, ventilatieroosters en alle kunststof onderdelen, bagage- en motorruimte met speciale chemicaliën, en creëren een sprankelende en veilige plek in het voertuig.

Als u wilt dat de binnenoppervlakken van uw voertuig tot in de kleinste details worden gereinigd zonder te verslijten, bent u bij ons aan het juiste adres! B&T Cleaning & Detailing biedt u kwaliteitsservice…

Gedetailleerde Schoonmaak

Stoel en Bekleding Reiniging

Wij beschermen de stoel- en deurbekleding, vloer- en kofferbakbekleding van uw auto tegen vuil en blijvende vlekken!

We voeren onderhouds- en beschermingstoepassingen uit die vroegtijdige slijtage van bankstoffen voorkomen en de weerstand tegen slijtage en vlekvorming op lederen bekleding verhogen. Met speciale chemicaliën halen we de vloeistofdoorlatendheid van de vloeren weg en zorgen we ervoor dat ze moeiteloos gereinigd worden.

Als u wilt dat uw auto-interieur jarenlang als nieuw blijft, bent u hier aan het juiste adres! Maak nu gebruik van onze bank- en meubelreinigings- en onderhoudsservice...

Stoel en Bekleding Reiniging
stoel schoonmaken
auto ozon desinfectie

Ozon Desinfectie

Met ozondesinfectie vernietigen we alle virussen en ziektekiemen in uw voertuig en zorgen we voor de normen die er moeten zijn op het gebied van hygiëne en gezondheid.

Dankzij ozon, dat een dodelijke werking heeft op bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en allergische stoffen, zuiveren wij uw voertuig van schadelijke organismen. We gebruiken ozon ook om sigaretten- en benzinegeuren, voedsel- en drankgeuren, huisdiergeuren en alle ongewenste geuren permanent te verwijderen.

We maken alle stoffen, tapijten, plastic en glazen oppervlakken van uw voertuig sprankelend met antibacteriële materialen die de menselijke gezondheid en het interieur van uw voertuig niet schaden.

Ozon Desinfectie

Motor Reinigen

Voertuigonderhoud is erg belangrijk voor langdurig gebruik van de motor, te allen tijde hoge prestaties, veilig rijden en een zuinig brandstofverbruik!

Het aan stof, olie en vuil blootgestelde motorgedeelte van uw voertuig reinigen wij tot in de kleinste details met onze speciale motorreinigings- en beschermingsproducten. We reinigen het motoroppervlak van olie, teer en teer, en de motorholte, radiator, banden en slangen en lamellen van vuil.

Tot slot polijsten we het gehele motoronderdeel met beschermende chemicaliën en voorkomen we dat de motoronderdelen verslijten. Wij zorgen ervoor dat u geniet van elke keer dat u uw voertuig gebruikt.

Motor Reinigen
motor reinigen
wiel en banden reiniging

Wiel en Band Reiniging

Als u de banden en velgen van uw voertuig niet wilt beschadigen, laat het werk dan over aan de experts en geniet van het juiste voertuigonderhoud...

Als B&T Cleaning & Detailing verzorgen wij het reinigen en onderhouden van velgen, die een grote plaats innemen in de auto-esthetiek. Door dit met regelmatige tussenpozen te doen, voorkomen we dat ze worden blootgesteld aan primerstof. Met het bandenpolijstproces maken we het esthetische uiterlijk van uw voertuig compleet en zorgen we ervoor dat het er altijd als nieuw uitziet.

Vergeet niet dat niet al het onderhoud goed is! Vergeet niet om regelmatig een schoonmaakbeurt en onderhoud te laten uitvoeren zodat u jarenlang probleemloos gebruik kunt maken van uw voertuig, bel ons voor deskundige ondersteuning!

Wiel en Band Reiniging

Airconditioning Schoonmaken

Vergeet niet uw airconditioner schoon te maken tijdens seizoenswisselingen, riskeer uw gezondheid niet!

Door gebruik te maken van B&T Cleaning & Detailing airconditioning onderhoudsservice, kunt u zowel een hoger rendement halen uit de airconditioning van uw voertuig als vieze geurtjes, bacteriën en schimmelvorming voorkomen. Terwijl we uw gezondheid beschermen met gedetailleerde airconditioningreiniging, verlengen we de levensduur van uw auto-airconditioner en verhogen we het gebruikscomfort.

Zorg goed voor uw voertuig voor een perfecte rijervaring, neem contact met ons op voor kwaliteitsservice van een deskundig team...

Airconditioning Schoonmaken
auto airconditioning reinigen
auto schoonmaak prijs

Geef Uw Auto's Frisse Lucht En Een Stijlvolle Uitstraling!

Maak Kennis Met B&T Cleaning Voor Altijd Comfort!

Informatie Krijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

auto schoonmaak

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Auto Wassen Proces – Leer Ons Beter Kennen!

Hoe wassen we uw auto's? Bekijk onze reinigings-, onderhouds- en reparatieprocessen voor voertuigen, bekijk auto's vanuit een ander perspectief! Als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt komen, kom dan langs bij B&T Auto Cleaning...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Carwash prijzen; exterieurreiniging, interieurreiniging, detailreiniging, ozondesinfectie, motorreiniging, velgen- en bandenreiniging, airconditioningreiniging, stoel- en bekledingreiniging, aan welke van onze diensten geeft u de voorkeur, hoeveel voertuigen worden gereinigd en onderhouden en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over autowasprijzen kunt u onze prijzenpagina bekijken of bel ons als je wilt.

Om te profiteren van onze voertuigreinigings-, onderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website of ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Autowasservice Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Services!

Onze klanten, die hun voertuigen wassen en hun interieur- en exterieuronderhoud laten uitvoeren, profiteren ook van onze diensten zoals Lakpolijsten, Ozondesinfectie, Stoel- en Bekledingsreiniging. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, neem dan een kijkje bij onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41