B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Voordelen Van Voertuigozondesinfectie

Steriliseer Uw Voertuig Voor U En Uw Dierbaren

Sterilisatie van voertuigen, die een tweede leefruimte vormen, is uiterst belangrijk voor zowel de individuele als de volksgezondheid. Op dit moment kunt u met ozondesinfectie, een van de meest effectieve methoden, schone en steriele omgevingen creëren die de levenskwaliteit verhogen door de infectiebronnen in uw voertuigen, die bijna een gemobiliseerd huis zijn, te vernietigen.

Het pandemische proces, dat ons leven de afgelopen periode in grote mate heeft veranderd, heeft trouwens eens te meer aangetoond welke voorzorgsmaatregelen we moeten nemen tegen bacteriën en microben om infectieziekten te bestrijden. Naast het reinigen van voertuigen wordt de ozon-desinfectiemethode in dit proces ook gebruikt bij de sterilisatie van sociale ruimtes. Dit alleen is voldoende om een ​​idee te geven over de desinfectie van voertuigen met ozon en de voordelen ervan.

Als u overweegt uw voertuig volledig te steriliseren en een gezondere omgeving voor uzelf en uw dierbaren wilt creëren, lees dan ons artikel voor meer informatie over de voordelen van ozondesinfectie van voertuigen.

Effectieve Preventie Tegen Het Coronavirus

Net hierboven stelden we dat ozondesinfectie wordt gebruikt op sociale gebieden tijdens het pandemieproces. U mag niet vergeten dat uw voertuigen, waarmee u de hele dag naar verschillende delen van de stad reist, niet verschillen van sociale gebieden. Alle transportmiddelen, vooral het openbaar vervoer, zijn zeer aantrekkelijke omgevingen voor micro-organismen, vanwege de overvloed aan frequente bestemmingen en het feit dat ze bijna volledig openstaan ​​voor externe factoren.

In feite is het zinloos om zelfs maar te benadrukken dat een van de gevaarlijkste van deze micro-organismen Covid-19 is. Aangezien Covid-19 wordt overgedragen via lucht en contact, zijn de voordelen van ozondesinfectie veel duidelijker te zien. Tijdens de desinfectie met ozonisatie interageren ozongasmoleculen met andere moleculen in de lucht en breken alle deeltjes af die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Om deze reden is het voor eencellige organismen, met name het coronavirus, bijna onmogelijk om het desinfectieproces met ozongas te weerstaan.

Creëert Een Veilige Omgeving Voor Uw Gezin

Het is mogelijk om niet alleen met gas maar ook met vloeibare desinfectiemiddelen ozondesinfectie toe te passen. In dit opzicht is ozon zeer effectief in het verwijderen van virussen en bacteriën op de contactpunten van uw voertuig. Ozondesinfectie, die 50 keer betere sterilisatie biedt in vergelijking met veelgebruikte desinfectiemiddelen, belooft een veel effectievere reiniging dan zelfs sterke reinigingsmiddelen zoals chloor.

Vooral in het voertuig zijn er veel geschikte gebieden voor de reproductie van bacteriën en virussen. Veel gebieden, van de vochtige luchtkanalen van uw airconditioner tot de vloer van uw voertuig, van de sleutelgaten tot de deurklinken, zijn als blinde vlekken die bij een oppervlakkige reiniging over het hoofd kunnen worden gezien. Het ozon-desinfectieproces zorgt echter voor een gezonde omgeving in de auto voor uw gezin en dierbaren. Deskundigen benadrukken trouwens dat gezinnen met kinderen hun voertuigen minstens vier keer per jaar met ozongas moeten desinfecteren. Ozondesinfectie, een milieuvriendelijke praktijk, is volkomen veilig voor mensen van alle leeftijden omdat er geen afval wordt geproduceerd.

Elimineert Slechte Geuren

Een van de redenen waarom de desinfectiemethode met ozonisatie de voorkeur heeft als het gaat om het reinigen van het interieur van het voertuig, is het verwijderen van slechte geuren. Het is mogelijk dat er om verschillende redenen een sterke geur in het voertuig ontstaat, zoals sigarettenrook, uitlaatgassen, diesel, vlees, kaas, vis, huisdieren en soortgelijke redenen. Zo erg zelfs dat het bijna onmogelijk is om dergelijke geuren te verwijderen door methoden zoals ventilatie nadat ze het voertuig zijn binnengedrongen.

Aan de andere kant breekt de ozondesinfectie van voertuigen microben, schimmels en soortgelijke elementen af ​​die de bron zijn van slechte geuren en zet ze weer om in zuurstof. Zo zorgt ozon, dat nare geurtjes verwijdert, voor gezonde en plezierige reizen waarbij u schone lucht krijgt.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41