B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Stoel En Bekleding Reiniging

Wij Bereiden Een Gezond İnterieur Voor!

Wij reinigen de stoel- en deurbekleding, vloer- en kofferbak bekleding van uw auto van vuil en blijvende vlekken en beschermen ze tegen bacteriën en geurtjes!

We voeren onderhouds- en bescherming praktijken uit die vroegtijdige slijtage van stoelbekleding voorkomen en de weerstand tegen slijtage en vlekvorming op lederen bekleding verhogen. Met speciale chemicaliën halen we de vloeistof doorlatendheid van de vloeren weg en zorgen we ervoor dat ze moeiteloos gereinigd worden.

Als u wilt dat het interieur van uw voertuig jarenlang als nieuw blijft, bent u hier aan het juiste adres! Maak nu gebruik van onze bank- en meubelreinigings- en onderhoudsservice...

Profiteer van ozon desinfectie, een 100% effectief sterilisatieproces dat ziektekiemen en bacteriën vernietigt op stof, tapijt, plastic, leren oppervlakken en glazen!

stoel en bekleding reiniging

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 89,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
auto vloer reinigen

Vloer en Plafond Tegelreiniging

Wij reinigen alle buiten oppervlakken van uw voertuig zorgvuldig, van vloerbedekking tot hemelbekleding, en geven het een nieuwe look!

Wij desinfecteren uw vloerkleden en plafondtegels, die door externe factoren in de loop van de tijd hun esthetisch uiterlijk en netheid hebben verloren, met speciale reinigingsmiddelen en zuiveren ze van ziektekiemen, bacteriën, vuil en vlekken en bieden superieure bescherming.

Wilt u dat de nare luchtjes en ongezonde omstandigheden in uw voertuig verdwijnen, neem dan snel contact op met B&T Cleaning!

Auto Interieur Reiniging

Stoffen en Lederen Bank Reiniging

De stoelen, de meest gebruikte onderdelen van uw voertuig, poetsen we met speciale natzuigers en -reinigers.

Terwijl we uw autostoelen van stof, leer of andere materialen grondig reinigen, passen we ook bekleding bescherming toe, die de vorming van permanente vlekken voorkomt door vloeistof doorlatendheid te voorkomen en u in staat stelt om het vuile oppervlak moeiteloos schoon te maken.

Met de chemicaliën die voorkomen dat de leer oppervlakken na verloop van tijd uitdrogen en barsten, zorgen we ervoor dat ze altijd glanzend blijven in het comfort en de hygiëne van de eerste dag.

Gedetailleerde Schoonmaak
lederen zetel reinigen
kinderzitje schoonmaken

Reiniging Van Kinderzitjes

Wij denken ook aan uw kinderen! We verwijderen etens- en drankvlekken uit kinderzitjes en verwijderen vieze geurtjes...

Voor de gezondheid en veiligheid van uw kinderen maken wij de baby- en kinderzitjes die u in het voertuig gebruikt, schoon met antibacteriële materialen. Wij bezorgen u aangename reizen met uw kinderen met onze methodes die ongewenste geurtjes permanent verwijderen.

B&T Cleaning & Detailing biedt het beste voor uw voertuig en gezin met gedetailleerde interieurreiniging!

Prijs Bieden

Bagage Schoonmaken

Wij reinigen de kofferbak, bekleding en kunststof delen van uw voertuig met sterke vuil- en vlekverwijderaars.

We desinfecteren uw voertuig volledig door de beste materialen te gebruiken om de bacteriën die zich in de kofferbak vormen en slechte geur veroorzaken te vernietigen. Voor uw eten en drinken, koffers en bezittingen zorgen wij ervoor dat u uw bagage veilig kunt gebruiken door alle oppervlakken te zuiveren van ziektekiemen.

Wij besteden speciale aandacht aan elk detail van uw voertuig. Het is tijd om kennis te maken met de privileges van B&T Cleaning & Detailing!

Opmerkingen Van Klanten
bagage schoonmaken
autostoel schoonmaak prijzen

Geef uw auto's een frisse lucht en een stijlvolle uitstraling!

Maak Kennis Met B&T Cleaning Voor Altijd Comfort!

Informatie Verkrijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

stoel en vloer reiniging

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Merk in Auto Reiniging!

We blijven een van de beste in onze sector met onze ervaring van meer dan 20 jaar in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt afleveren, word dan lid van de B&T Car Clean-familie zonder tijd te verspillen!

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Prijzen voor het wassen van stoelen en bekleding; Het wordt bepaald door de ernst van vlekken en vervorming op uw stoelen en bekleding, hoeveel auto's er worden schoongemaakt en onderhouden, en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over de prijzen van stoelen en het wassen van stoelen kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons bellen.

Om te profiteren van onze was-, onderhouds- en reparatiediensten voor stoelen en bekleding, kunt u contact met ons opnemen via de contactpersoon op onze website of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Stoffering en Meubelreiniging Laten Doen, Profiteren Ook Van Deze Diensten!

Onze klanten die de stoelen en bekleding van hun voertuigen reinigen, profiteren ook van onze diensten zoals Paint Polish, Ozone Disinfection, Air Conditioning Cleaning. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, bekijk dan onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41