B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Methoden Voor Het Verwijderen Van Bumperkrassen Op Voertuigen

Praktische Oplossingen Voor Uw Voertuig

Als we de banden en velgen buiten beschouwing laten, zijn de bumpers het dichtst bij de grond gelegen deel van uw voertuig. Een hoge hobbel, een licht wrijvende stoeprand of zelfs een steen die van uw banden stuitert, kan dus krassen of cosmetische schade aan uw bumper veroorzaken. Dus wat moet er worden gedaan om krassen op de bumper te repareren?

Laten we zeggen dat er verschillende methoden zijn die u kunt proberen om krassen op de autobumper te verwijderen. In ons artikel geven we u informatie over verschillende methoden voor het verwijderen van krassen op de bumper van voertuigen. Vooral als het gaat om oppervlakkige krassen, kunt u deze methoden uitproberen voordat u begint na te denken over het opnieuw schilderen van de bumper.

Hoe Bumperkrassen Te Verwijderen?

Tot de jaren 2000 werden voornamelijk staal, ijzer en soortgelijke zware metalen gebruikt in bumpers van voertuigen. Als je het voor het eerst hoort, denk je misschien dat zulke zware metalen van betere kwaliteit zijn. Je moet echter niet vergeten dat zware metalen een serieus nadeel hebben als het gaat om krassen die kunnen ontstaan ​​als gevolg van kleine contacten. Opnieuw lakken was het enige wat je kon doen om bumperkrassen op bumpers die van zware metalen waren gemaakt te repareren. Bovendien waren niet alleen krassen, maar ook problemen zoals roesten uiterst vervelend voor voertuigbezitters.

In moderne voertuigen die plastic bumpers gebruiken, zijn er meer methoden die u kunt toepassen om krassen op de bumper van voertuigen te repareren. Daar staat tegenover dat het bumpergedeelte van het voertuig door de kunststof bumpers een andere opbouw heeft dan de overige onderdelen. Dit betekent dat u voor handelingen zoals het verwijderen van bumperkrassen andere technieken moet gebruiken dan die welke op de carrosserie worden toegepast. Daarom kunt u, als u niet oppast, een situatie tegenkomen zoals verslechtering van het oppervlak.

Het is het beste om te beslissen welke methode voor het verwijderen van bufferkras u toepast op basis van de diepte van de kras en het gebied dat deze bedekt. Het is mogelijk om op dezelfde manier te handelen als krassen op de lak, zolang u voorzichtiger bent, vooral als het om oppervlakkige krassen gaat. Voor diepere krassen moet u mogelijk andere oplossingen zoeken of contact opnemen met een professional.

1. Oppervlakkige Bumperkrascorrectie

Het is mogelijk om waspolish te gebruiken voor oppervlakkige bumperkrasreparatie. U kunt ook kiezen voor producten zoals tandpasta om een ​​dagelijkse oplossing te produceren. Het kiezen van waxpolish zal echter succesvoller zijn om ervoor te zorgen dat het resultaat is zoals u wilt.

Het is echter absoluut noodzakelijk dat u de was met de poetsdoek zacht en voorzichtig aanbrengt, zoals we hierboven vermeldden. Laten we u er ook aan herinneren dat u extra voorzichtig moet zijn, vooral als de kras zich dicht bij de hoeken bevindt. Daarnaast is het van belang dat u tijdens het proces de temperatuur constant onder controle houdt, zodat u niet voor ongewenste situaties zoals aantasting van de ondergrond komt te staan.

2. U Kunt Pad-Retoucheerpennen Proberen

Een andere optie die u kunt proberen om krassen op de bumper te verwijderen, is de bumper-touch-uppen. Bumperkras-retoucheerpennen kunnen praktische oplossingen bieden, vooral in gevallen waar de zwarte plastic vloer onder de verf een beetje zichtbaar is.

Als u niet het gewenste resultaat kunt krijgen met de bumperretoucheerpen, moet u toegeven dat u niet veel kans maakt op ongelakte bumperkrascorrectie. Bij krassen die dieper zijn, is het schuren van het gebied en het aanbrengen van verf en polijsten de beste keuze die u kunt maken.

Betrouwbaar Adres Voor Het Verwijderen Van Bumperkrassen

Als u met bumperkrassen niet het gewenste resultaat krijgt of als u zich zorgen maakt over het veroorzaken van verdere schade aan uw voertuig, kunt u contact met ons opnemen. Samen met onze deskundige medewerkers en een groot aantal technische apparatuur bieden wij u uitgebreide ondersteuning bij het reinigen en detailleren van voertuigen, met name bumperkrassen. U kunt er zeker van zijn dat uw auto er als nieuw uitziet met de snelle en betrouwbare methoden voor het verwijderen van krassen op de autobumper die wij zullen toepassen.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41