B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

WaxGuard

Gegarandeerde en Duurzame Lakbescherming!

Het effect van zon, lucht en wind op de lak van uw auto is groter dan u denkt! Zure regen, UV-straling, luchtverontreiniging, modder en stof zorgen ervoor dat de verflaag achteruit gaat!

Wij bieden lakbescherming en voorkomen dat de kleur van uw voertuig vervaagt door WaxGuard aan te brengen tegen de factoren die de duurzaamheid en helderheid van het lakoppervlak van het voertuig verminderen, afhankelijk van tijd en gebruiksomstandigheden. WaxGuard onderhoud voeren wij uit met professionele WaxGuard experts.

Na jaren van onderzoek, tienduizenden onderhoud en toepassingen in de meest uiteenlopende klimatologische omstandigheden, hebben we het volste vertrouwen in WaxGuard! Daarom geven wij u een langdurige schriftelijke garantie op het onderhoud van WaxGuard.

Tijdens onze service ontvangt u een speciale lidkaart waarmee u profiteert van interessante voordelen bij aanschaf van WaxGuard professionele verzorgingsproducten.

waxguard

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 162,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
verwijdering van schadelijke stoffen

Verwijderen Van Schadelijke Stoffen

Voordat we uw voertuig beschermen met WaxGuard, reinigen we het vuil, vlekken en schadelijke stoffen op de lak met effectieve reinigers.

We beginnen met het grondig reinigen van uw voertuig, dat dof is geworden en er slecht uitziet door factoren zoals schadelijke UV-stralen van de zon, pek, stofdeeltjes, zure regen, luchtverontreiniging, harsen, onbewuste wasbeurten, overmatig zout in goedkope shampoos . , schraap poeder, rondvliegende verfdeeltjes.

Met de effectieve chemicaliën die we gebruiken, afhankelijk van de aard van het vuil en de vlek, reinigen we de resten die aan de lak van uw voertuig hechten zonder het lakoppervlak te beschadigen.

Auto Wassen

Verwijdering Van Oppervlakkige en Capillaire Krassen

We elimineren de esthetische problemen die bestonden vóór het waxguard-onderhoud, dat uw auto's beschermt tegen krassen en schommelingen.

Met onze superieure technologie en sterke chemicaliën verwijderen we krassen en vervormingen op de lak veroorzaakt door weersomstandigheden, stof, hardnekkige vlekken, verkeerd wassen en onderhoud zonder de lak van uw voertuig te beschadigen en dofheid te creëren.

Met Waxguard beschermen we de lak en glans van je voertuig en geven we het ook een geheel nieuwe look!

Prijzen
verwijderen van oppervlakkige en capillaire krassen
autolak reinigen en polijsten

Autolak Reiniging en Polijsten

Nadat we uw voertuig hebben ontdaan van alle vreemde materialen en krassen, gaan we over tot het polijstproces en brengen we de lak van uw auto tot een oogverblindende glans.

Door de lak van uw voertuig te reinigen en te polijsten, geven we deze jarenlang een unieke uitstraling. Wij geven uw voertuig glans door rekening te houden met de kleinste details, van het reinigen en polijsten van de velgen tot het polijsten van chroom, nikkel en kunststof 's avonds.

Dankzij Waxguard heb je nooit last van lage slijtage, barsten en afbladderen! U verwijdert gemakkelijk vuil zoals modder, vogelpoep, zure regen, zout, hars…

Autolak Reiniging en Polijsten

Volledige Bescherming Met WaxGuard

Met ons team van WaxGuard gecertificeerd en werkend volgens een vaste procedure zullen uw auto's opvallend blinken!

Dankzij WaxGuard, dat een sterk en permanent beschermingsschild creëert door het oppervlak van uw auto te penetreren, zullen UV-stralen, vochtigheid, stof en luchtvervuiling niet langer uw probleem zijn. Dankzij de hoge weerstand van Waxguard vervaagt de lak van uw voertuig niet en behoudt deze langdurig zijn glans.

Waxguard voegt levendigheid toe aan de kleur van uw auto en laat het lijken alsof hij net uit de fabriek komt!

Afspraak Maken
bescherming met waxguard
waxguard prizen

Dankzij WaxGuard Straalt Uw Auto Altijd!

Gebruik Uw Voertuig Vele Jaren Probleemloos Met Onze Gegarandeerde Onderhoudsservice...

Informatie Verkrijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

waxguard

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

WaxGuard Onderhouds Proces – Leer Ons Beter Kennen!

Bekijk hoe we WaxGuard onderhouden, dat de kleur en het uiterlijk van uw auto's beschermt, en als u innovatie aan uw auto wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt komen, kom dan langs bij B&T Auto Cleaning…

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Waxguard prijzen; Waxguard wordt bepaald aan de hand van de ernst van krassen, vlekken en beschadigingen op het aan te brengen voertuig, de afmetingen van het voertuig en de kleur van de te gebruiken lak, hoeveel voertuigen er gespoten gaan worden en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over de prijzen van Waxguard kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons desgewenst bellen.

Om te profiteren van onze WaxGuard onderhouds- en bescherming applicatie en onze voertuig onderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactpersoon op onze website, of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Ook Onze Waxguard Klanten Profiteren Van Deze Diensten!

Onze klanten, die hun voertuigen laten glanzen met WaxGuard-onderhoud, profiteren ook van onze diensten zoals detailreiniging, stoel- en bekledingsreiniging, koplamppolijsten. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, neem dan een kijkje bij onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41