B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe Wordt Het Polijstproces Van De Koplampen In Auto's Uitgevoerd?

Praktische Technieken Voor Het Polijsten Van Koplampen Die U Gemakkelijk Kunt Toepassen

Het is volkomen normaal dat zware wegomstandigheden de koplampen van uw voertuig negatief beïnvloeden. Vooral in de winter en de herfst zorgen de barre omstandigheden door sneeuw en regen ervoor dat de koplampen van voertuigen in korte tijd vuil worden. Naast het cosmetische uiterlijk, zal deze vervuiling, naarmate deze toeneemt, uw zicht op de weg ernstig gaan aantasten.

Dus de enige oplossing is het vervangen van de koplampen van uw auto? Laten we meteen stellen dat dit niet de enige oplossing is. Als u zich afvraagt ​​hoe het polijsten van autokoplampen in zijn werk gaat, kunt u ons artikel bekijken. U kunt de koplampen van uw auto er op de eerste dag uit laten zien met uiterst eenvoudige technieken voor het polijsten van koplampen die u zelf kunt doen.

Het Verrassende Effect Van Tandpasta

Ja, je hebt het niet verkeerd gelezen. Een van de meest ideale materialen die u kunt gebruiken voor het polijsten van koplampen is verrassend genoeg tandpasta. Zeker als je koplampen wat mistig lijken, komt een schuurmiddel zoals tandpasta goed van pas.

Reinig eerst de koplamplenzen met een sopje voordat u verder gaat met het polijsten. Breng vervolgens met een zachte doek wat tandpasta aan op de natte koplamplenzen. Net genoeg tandpasta om je vingertoppen mee te bedekken. Veeg vervolgens met de doek de pasta over de koplamp, net als een tandenborstel. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het nat houden van het oppervlak om een ​​definitieve oplossing te krijgen bij het polijsten van koplampen. Eindelijk, wanneer u de koplampen spoelt, gelooft zelfs u niet hoe uw koplampen schijnen.

Schuren En Koplamp Polijsten

De combinatie van schuurpapier en koplamppoets is een van de meest praktische technieken voor het polijsten van koplampen die u zelf kunt toepassen. Wij herinneren u er echter aan dat u extra voorzichtig moet zijn tijdens de schuurfase. Te veel druk tegen het glasoppervlak kan krassen op uw koplampen veroorzaken.

Plak eerst de koplamp af met papieren tape, zodat als je hand wegglijdt tijdens het schuren, je voorkomt dat de autolak beschadigd raakt. Vervolgens kunt u beginnen met het nat maken van het koplampoppervlak. Door het schuren te voltooien zonder te haasten en druk uit te oefenen op het glas, kunt u beginnen met het aanbrengen van de koplamppoets, wat het veel gemakkelijkere deel van het polijstproces is. Droog de koplamplens voordat u de polish aanbrengt en probeer de koplamppolish niet in een cirkelvormige beweging over de hele koplamp te verspreiden.

Hoe Zit Het Met Gekraste Koplampen?

Net als bij autolak kunnen er, afhankelijk van de wegomstandigheden, krassen op koplampglazen ontstaan. Toegegeven, het is vrij moeilijk om zowel autolak als koplampkrassen volledig te verwijderen, tenzij ze oppervlakkig zijn. Het zal niet verkeerd zijn om te zeggen dat de situatie een graad moeilijker is dan lakkrassen, vooral als het gaat om het polijsten van krassen op koplampen. Want terwijl je het gebied met een tweede laag oppervlakkige lakkrassen kunt bedekken, is die optie er niet bij koplampglazen.

Als de krassen op het glasoppervlak klein zijn, kunt u de hierboven genoemde tandpasta-applicatie proberen voor het polijsten van koplampen. Bij hogere krassen is het echter handig om krasverwijderende producten aan te brengen. Daarnaast zijn hologramsprays, die u kunt gebruiken nadat u het effect van de kras door schuren hebt verminderd, een andere methode die u kunt gebruiken voor het polijsten van krassen op koplampen. Afhankelijk van de mate van krassen op het koplampglas, duurt het proces waarschijnlijk tussen een half uur en 2 uur. U kunt alle methoden die we samen hebben genoemd toepassen na meer schuren, vooral bij krassen op hoog niveau.

Neem Contact Met Ons Op Voor Deskundige Ondersteuning

In je eentje koplampen polijsten is buitengewoon vermoeiend, vooral als je lang en licht moet schuren. Daarnaast is het mogelijk dat u op dit moment extra schade aanricht aan zowel de autolak als de koplampglazen. Voor betrouwbare en praktische oplossingen kunt u contact met ons opnemen en kijken hoe de koplampen van uw voertuig er weer uitzien als de eerste dag, en u kunt uw voertuig zo snel mogelijk ontvangen dankzij onze innovatieve koplamp polijsttechnieken.

Vergelijkbare Berichten

Vergelijkbare inhoud met dit bericht kon niet worden gevonden.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41