B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Puris Bescherming

De Bescherming Die u Nodig Heeft Bij B&T

B&T Cleaning & Detailing helpt u als erkende Puris-dealer om hygiëne en comfort in uw voertuig te brengen.

Als uw auto gepoetst is wilt u hem zo lang mogelijk mooi houden. Dit kan bij ons met een wax of een sealant. Wilt u nog een stap verder gaan en uw auto langdurig beschermen tegen “schadelijke” invloeden van buitenaf? Dan hebben we bij de perfecte oplossing. Puris Europa; streeft ernaar poetsmiddelen en voertuig beschermingsproducten van de hoogste kwaliteit te creëren die zowel veilig zijn in gebruik als het milieu beschermen. Dankzij Puris, dat het beste beveiligingssysteem ter wereld heeft, is uw voertuig altijd nieuw en veilig!

Maak kennis met Puris Europe voor de beste en milieuvriendelijke oplossingen, verwijder hardnekkige vlekken, olie, vuil, ziektekiemen en bacteriën in uw voertuig.

Sinds de oprichting in 1970 wordt Puris gebruikt door auto-onderhoudscentra, OEM-fabrikanten en andere specialisten over de hele wereld.

puris bescherming

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 89,95 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
puris en covid 19

PURIS ve COVID-19

Puris D21 Disinfect RTU is een desinfectiemiddel met virucidale werking en is een van de meest effectieve sterilisaties voor Covid-19 (SARS-coV-2).

In Nederland zijn volgens het CTBG (gebaseerd op het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en IenW) producten met 0,5% waterstofperoxide geschikt bevonden tegen het coronavirus. Om deze reden gebruiken we altijd D21 Disinfected RTU Puris bij het desinfecteren van uw voertuig en het verwijderen van het Covid-19-virus uit uw leven.

Dankzij Puris, dat een "volledig spectrum" virucide effect heeft, kunt u veiliger autorijden, uw lucht verfrissen en gezondheidsproblemen voorkomen. Probeer het zeker!

Informatie Krijgen

Stoel-En Bekledingsreiniging

Wij vernietigen de micro-organismen die zich vormen op de stoffen en lederen stoelen, vloerkleden en plafondtegels van uw auto!

Dankzij Puris, dat allerlei materialen zoals stof, rubber, plastic, tapijt en leer perfect reinigt, zuiveren we uw voertuig van ziektekiemen, bacteriën, vuil en vlekken en bieden we een superieure bescherming. Wij helpen u uw autostoelen, vloerkleden en hemelbekleding altijd schoon te houden.

Als u slechte geuren en ongezonde omstandigheden in uw voertuig wilt verwijderen, neem dan snel contact met ons op en profiteer van onze Puris-beschermingsservice.

Stoel en Vloer Reiniging
stoel en vloer reiniging
kinderzitjes schoonmaken

Reiniging Van Kinderzitjes

Wij denken ook aan uw kinderen! Verwijdert etens- en drankvlekken van kinderzitjes, slecht verwijderen we geuren en ziektekiemen...

Voor de gezondheid en veiligheid van uw kinderen maken we de baby- en kinderzitjes die u in de auto gebruikt schoon met effectieve Puris en ozon. Met onze methoden die ongewenste geuren, bacteriën en micro-organismen permanent vernietigen, zorgen wij ervoor dat u plezierige reizen kunt maken met uw kinderen.

B&T Cleaning & Detailing biedt het beste voor uw voertuig en gezin met gedetailleerde sterilisatieservices!

Reiniging Van Kinderzitjes

Airconditioning Schoonmaken

Vergeet niet dat airconditioners die niet gereinigd worden ziektekiemen verspreiden en uw gezondheid beschermen dankzij Puris Europe!

Dankzij de Puris Europe die we in het voertuig aanbrengen, worden ook uw airco's schoner en werken ze efficiënter. Daarnaast kom je geen nare geurtjes, bacteriën en ziektekiemen tegen. De lucht in uw voertuig zal altijd fris en gezond zijn.

Zorg goed voor uw voertuig voor een perfecte rijervaring, neem contact met ons op voor kwaliteitsservice van een deskundig team...

Airconditioning Schoonmaken
airco reiniging
bagage schoonmaken

Bagage Schoonmaken

Met Puris Europe reinigen en steriliseren we de kofferbakbekleding en kunststof delen van uw voertuig grondig.

We desinfecteren uw voertuig volledig door de beste materialen te gebruiken om de bacteriën die zich in de kofferbak vormen en slechte geur veroorzaken te vernietigen. Door alle oppervlakken te zuiveren van ziektekiemen, zorgen we ervoor dat u uw koffers veilig kunt gebruiken voor eten en drinken, bagage en bezittingen.

Wij besteden speciale aandacht aan elk detail van uw voertuig. Het is tijd om kennis te maken met de privileges van B&T Cleaning & Detailing!

Bagage Schoonmaken

Dashboardkastje en Van Kunststof Onderdelen Reiniging

Ulaşılması zor bölgelere nüfus eden bakteri ve kirleri Puris Europe sayesinde derinlemesine temizliyor ve yok ediyoruz.

Havadaki virüs, bakteri ve mikropları ortadan kaldıran D21 Dezenfekte RTU Puris Europe ile aracınızın torpido, kapı ve cam kolları, vites ve pedalları, radyo ve CD çalarları ile tüm plastik aksamlarını dezenfekte ediyoruz. Bakteri ve kirlerin yol açtığı kokulardan aracınızı arındırıyoruz.

Puris’in gücünü keşfetme zamanı! Siz de arabanızın tertemiz olmasını istiyorsanız yeni nesil araç temizleme hizmetlerimizden yararlanmaya başlayın!

Dashboardkastje en Van Kunststof Onderdelen Reiniging
dashboardkastje en plastic onderdelen schoonmaken
puris bescherming sprijzen

Volledige Bescherming Voor Uw Voertuig Met Puris!

Een Schone Auto Betekent Veilig Rijden!

Informatie Krijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

puris bescherming

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Puris Conserveringsproces Leer Ons Beter Kennen!

Bekijk onze Puris-beschermingsprocessen, als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt, kom dan langs bij B&T Car Cleaning...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Puris beschermingsprijzen; Het wordt bepaald op basis van hoeveel auto's door Puris worden beschermd, of er verschillende schoonmaak- en onderhoudstoepassingen nodig zijn en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over de Puris-beschermingsprijzen kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons bellen als u dat wenst.

Om te profiteren van onze Puris-beschermings- en voertuigonderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website, of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Our Customers Who Get Puris Protection Service Also Benefit From These Services!

Our customers, for whom we apply Puris protection for their cars, also benefit from our services such as Detailed Cleaning, Car Wash, Headlight Polishing and Protection. If you want to give your vehicle the value it deserves, take a look at our most preferred services…

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41