B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Krassen Verwijderen

Het is Geen Droom Om Er Op De Eerste Dag Uit Te Zien!

Wilt u dat uw auto er weer als nieuw uitziet en zijn waarde en schoonheid niet verliest? B&T Spotrepair biedt speciale oplossingen voor uw voertuigen!

Met ons team van experts in het repareren van lakschade verwijderen wij snel lakschade, krassen en rimpels op bumpers, velgen, deuren en ruiten. Met een onzichtbare pantserlaag beschermen we de lak van uw voertuig tegen wegomstandigheden, UV-stralen, kalk, zout en luchtvervuiling.

Onze professionele lakschadehersteldienst geeft uw voertuig een gloednieuw uiterlijk en herstelt de lak in zijn oorspronkelijke glans!

Onjuiste materialen en methoden die worden gebruikt bij het verwijderen van krassen kunnen grotere en kostbare schade aanrichten

krassen verwijderen

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 162,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
auto kras reparatie

Kras en Moiré Verwijderen

Het komt voor in uw auto en het verwijdert de meest effectieve en bruikbare beelden, het is mogelijk om een esthetische en heldere uitstraling te krijgen.

We verwijderen bumpers, spatborden, velgen en scholen, die zijn gevormd door extraverten, met onze superieure technologie en sterke chemicaliën, waarbij de lak van uw voertuig wordt beschadigd en zonder dofheid te veroorzaken.

De lakschade herstellen met behoud van de originele lak van de auto, met nauwgezet vakmanschap de beste overgang maken. Op B&T Cleaning & Detailing kunt u vertrouwen!

Prijzen

Lakreiniging en Polijsten

Nadat we uw voertuig hebben ontdaan van alle vreemde materialen en krassen, gaan we over tot het polijstproces en brengen we de lak van uw auto tot een oogverblindende glans.

Terwijl we krassen en ongewenste vlekken verwijderen, reinigen en glanzen we de lak van uw voertuig, waardoor deze jarenlang een uniek uiterlijk krijgt. Indien gewenst beschermen wij uw auto tegen uv-stralen, stof en modder en luchtverontreiniging met lakbescherming en WaxGuard-verzorging.

Lakpolijsten en polijsten zullen de kleur van uw auto levendiger maken en ervoor zorgen dat het lijkt alsof hij net uit de fabriek komt! Neem contact met ons op voor informatie!

Autolak Bescherming
autolak reinigen en polijsten
waxguard

Lakbeschermende Waxguard Applicatie

Uw auto's blinken uit met ons team dat gecertificeerd is voor de toepassing WaxGuard en werkt volgens een vaste procedure!

Dankzij WaxGuard, dat een sterk en permanent beschermingsschild creëert door het oppervlak van uw auto te penetreren, zullen UV-stralen, vochtigheid, stof en luchtvervuiling niet langer uw probleem zijn. Dankzij de hoge weerstand van Waxguard vervaagt de lak van uw auto niet en behoudt deze langdurig zijn glans.

Onze lakbeschermingsbehandelingen zullen de kleur van uw auto levendiger maken en ervoor zorgen dat het lijkt alsof hij net uit de fabriek komt!

WaxGuard
auto kras verwijdering prijzen

Wederom Een Perfecte Look!

Autokrassen Worden Verleden Tijd Met B&T Spotrepair!

Informatie Krijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

kras-verwijderen

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Krasverwijdering en Beschermingsproces - Leer Ons Beter Kennen!

Bekijk onze processen voor het verwijderen en beschermen van krassen, en als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en het oude en verwaarloosde uiterlijk wilt verwijderen, kom dan langs bij B&T Car Cleaning...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Prijzen voor het verwijderen van krassen; Het wordt bepaald op basis van de omvang van de krassen en lakschade op uw auto, de lak en de uitrusting die moet worden gebruikt, hoeveel voertuigen er zullen worden bekrast, of er verschillende reinigings- en onderhoudstoepassingen nodig zijn en uw extra verwachtingen en eisen. Voor informatie over de prijzen voor het verwijderen van krassen kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons desgewenst bellen.

Om te profiteren van onze krasverwijderings- en voertuigonderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website, of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Krasverwijderings- En Beschermingsdiensten Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Diensten!

Onze klanten die krassen op hun auto laten verwijderen, profiteren ook van onze toepassingen zoals Dents and Dent Repair, Window Film Coating en Detail Cleaning. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, neem dan een kijkje bij onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41