B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Ozon Desinfectie

Een Schoon Voertuig, Een Gezonde Rijervaring!

Met onze ozon-desinfectieservice vernietigen we alle virussen en ziektekiemen in uw voertuig en zorgen we voor de normen die op het gebied van hygiëne en gezondheid horen te zijn.

Dankzij ozon, dat een dodelijke werking heeft op bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en allergische stoffen, zuiveren wij uw voertuig van schadelijke organismen. Met de krachtige werking van ozon elimineren we permanent de geur van sigaretten en benzine, geurtjes van eten en drinken, geurtjes van huisdieren en alle ongewenste geurtjes.

We maken alle stoffen, tapijten, plastic en glazen oppervlakken van uw voertuig sprankelend met antibacteriële materialen die de menselijke gezondheid en het interieur van uw voertuig niet schaden!

Ozon desinfectie; Het is een 100% effectief sterilisatieproces dat ziektekiemen en bacteriën vernietigt op alle stoffen, tapijten, kunststoffen, lederen oppervlakken en ramen in uw voertuig.

ozon desinfectie

Je Kunt Onze Video's Bekijken Van YouTube En Onze Foto's Bekijken Van Instagram

Meest Redelijke Prijs
Prijzen Vanaf 77,50 Euro
Dienst Op Dezelfde Dag
Snelle En On-Site Reactie
Zorgvuldig Vakmanschap
Gedetailleerde Reiniging En Onderhoud
Klanttevredenheid
Kwaliteitsprincipe
stoel en vloerdesinfectie

Desinfectie Van Zitting en Bekleding

Wij vernietigen de micro-organismen die zich vormen op de stoffen en lederen stoelen, vloerkleden en plafondtegels van uw voertuig!

U kunt ziektekiemen, bacteriën, vuil en vlekken verwijderen door uw autostoelen, vloerkleden en plafondtegels te desinfecteren die na verloop van tijd door externe factoren hun esthetische uiterlijk en netheid hebben verloren.

We zuiveren en bieden superieure bescherming.

Als u wilt dat de nare luchtjes en ongezonde omstandigheden in uw voertuig verdwijnen, neem dan snel contact met ons op en maak gebruik van onze ozondesinfectieservice.

Stoel en Bekleding Reiniging

Desinfectie Van Kinderzitjes

Wij denken ook aan uw kinderen! We verwijderen etens- en drankvlekken uit kinderzitjes en verwijderen vieze geurtjes...

Voor de gezondheid en veiligheid van uw kinderen maken wij de baby- en kinderzitjes die u in de auto gebruikt, schoon met antibacteriële materialen en ozon. Wij bezorgen u aangename reizen met uw kinderen met onze methodes die ongewenste geurtjes permanent verwijderen.

B&T Cleaning & Detailing biedt het beste voor uw voertuig en gezin met gedetailleerde sterilisatie services!

Desinfectie Van Kinderzitjes
desinfectie van kinderzitjes
auto airconditioner desinfectie

Desinfectie Van Airconditioning

Vergeet niet dat airconditioners die niet gereinigd worden ziektekiemen verspreiden, bescherm uw gezondheid dankzij ozon desinfectie!

Terwijl we uw gezondheid beschermen met gedetailleerde airconditioning reiniging, verlengen we de levensduur van uw voertuig airco en verhogen we het gebruikscomfort. U krijgt allebei een hogere efficiëntie van uw auto-airconditioner en u zult geen slechte geuren, bacteriën en ziektekiemen tegenkomen. De lucht in uw voertuig zal altijd fris en gezond zijn.

Zorg goed voor uw voertuig voor een perfecte rijervaring, neem contact met ons op voor kwaliteitsservice van een deskundig team...

Airconditioning Schoonmaken

Bagage Desinfectie

Met krachtige vuil- en vlekverwijderaars reinigen en steriliseren we de interieurbekleding en kunststof onderdelen van uw voertuig grondig.

We desinfecteren uw voertuig volledig door de beste materialen te gebruiken om de bacteriën die zich in de kofferbak vormen en slechte geur veroorzaken te vernietigen. Voor uw eten en drinken, koffers en bezittingen zorgen wij ervoor dat u uw bagage veilig kunt gebruiken door alle oppervlakken te zuiveren van ziektekiemen.

Wij besteden speciale aandacht aan elk detail van uw voertuig. Het is tijd om kennis te maken met de privileges van B&T Cleaning & Detailing!

Bagage Desinfectie
bagage desinfectie
deur en glas desinfectie

Deur En Glas Desinfectie

Goed zicht betekent veilig rijden! Als uw spiegels en ramen niet schoon zijn, is uw leven in gevaar!

Met effectieve reinigingsproducten reinigen we de ruiten en spiegels van uw voertuig grondig en zorgen we ervoor dat ze een perfecte glans krijgen. We verwijderen hardnekkig vuil en vlekken zonder een spoor achter te laten en personaliseren het uiterlijk van uw voertuig met kleine details.

Wij beschermen uw gezondheid door de bacteriën die zich op de deur oppervlakken en ramen hebben opgehoopt, te vernietigen. Vergeet niet dat een schone auto een rustiger leven betekent...

Prijs Bieden

Torpedo en Desinfectie Van Plastic Onderdelen

Dankzij ozon reinigen en vernietigen we bacteriën en vuil die op moeilijk bereikbare plaatsen binnendringen.

Wij desinfecteren het dashboardkastje van uw voertuig, deur- en raamgrepen, versnellingen en pedalen, radio- en cd-spelers en alle plastic onderdelen met ozon, dat bestaat uit zuurstofmoleculen die virussen, bacteriën en microben in de lucht vernietigen. Wij zuiveren uw voertuig van geuren veroorzaakt door bacteriën en vuil.

Tijd om de kracht van ozon te ontdekken! Als u wilt dat uw auto schoon is, profiteer dan van onze nieuwe generatie autowasservices!

Afspraak Maken
Torpedo en desinfectie van plastic onderdelen
ozon desinfectie prijzen

Afscheid van alle bacteriën en microben!

Uw Auto's Zijn nu Schoner Met de Effectieve Kracht Van Ozon!

Informatie Verkrijgen

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

ozon desinfectie

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Ozon Desinfectie Proces - Leer Ons Beter Kennen!

Benieuwd hoe wij uw auto's grondig reinigen? Bekijk onze ozondesinfectie-, onderhouds- en reparatieprocessen, bekijk auto's met een heel andere uitstraling! Als u innovatie aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt, kom dan langs bij B&T Car Clean...

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veel Gestelde Vragen

Ozon desinfectie prijzen; Het wordt bepaald op basis van de grootte van uw voertuig, hoeveel voertuigen zullen worden gedesinfecteerd met ozon en de materialen en uitrusting die moeten worden gebruikt volgens uw extra verwachtingen en eisen. Voor gedetailleerde ozon desinfectie prijzen kunt u onze prijzenpagina bekijken of ons desgewenst bellen.

Om te profiteren van onze diensten voor ozon desinfectie, voertuigreiniging, onderhoud en reparatie, kunt u contact met ons opnemen via de contactpersoon op onze website of u kunt ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Onze Klanten Die Ozon-Desinfectie Service Krijgen, Profiteren Ook Van Deze Services!

Onze klanten, die uw voertuig zuiveren van bacteriën en ziektekiemen, profiteren ook van onze diensten zoals Detail Reiniging, Lakbescherming, Polijsten van koplampen, Verwijderen van krassen. Als u uw voertuig de waarde wilt geven die het verdient, bekijk dan onze meest geprefereerde diensten...

Opmerkingen Van Klanten

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41