B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe Voertuigbekleding En Reclameverbanden Verwijderen?

Stapsgewijze Handleiding Voor Het Verwijderen Van Autowraps

Folie wordt gebruikt voor het coatingproces bij het wrappen van voertuigen en reclamewraps. Situaties zoals de hechting van de folie aan het voertuigoppervlak in de loop van de tijd maken het verwijderingsproces van de voertuigcoating echter buitengewoon moeilijk. Het voertuigoppervlak, dat kwetsbaar is voor invloeden van buitenaf, wordt blootgesteld aan vele barre omstandigheden zoals hoge temperatuurschommelingen, wind, regen enzovoort. Naast de weersomstandigheden heeft ook de kwaliteit van de folie die wordt gebruikt bij het wrappen van voertuigen en reclameboodschappen invloed op de duurzaamheid van de coating.

Door de hechting van de versleten folio aan het voertuigoppervlak, brokkelt de voertuigcoating af tijdens het verwijderen. Zozeer zelfs dat het op sommige punten mogelijk is om de folie op een gezonde manier van het voertuig te scheiden, alleen door speciale apparatuur te gebruiken. Als u een dergelijk probleem tegenkomt tijdens het demontageproces of als u uw voertuig vanaf het begin aan ons ervaren team wilt toevertrouwen, kunt u contact met ons opnemen en profiteren van onze diensten. Aan de andere kant, als u van plan bent om het proces zelf uit te voeren en u zich afvraagt ​​hoe u voertuigwraps en reclamewraps kunt verwijderen, ga dan verder met het lezen van ons artikel.

1. Leer eerst over coating

Voordat u verder gaat met het verwijderen van de autocoating, is het handig om informatie te hebben over de folie die tijdens het coaten is gebruikt. Als het folieproces onder uw toezicht is aangebracht, weet u waarschijnlijk al precies op welke onderdelen het wordt aangebracht, welk type folie wordt gebruikt, of er al dan niet lijmproducten worden gebruikt. Let vooral op welke soorten lijm in welke gebieden worden gebruikt. Omdat lijmen van slechte kwaliteit u waarschijnlijk hoofdpijn zullen bezorgen tijdens het verwijderingsproces van de meeste voertuigreclame.

2. Zoek een ideale locatie voor demontage

Bij hoge temperaturen rekt de lijm op het coatingoppervlak uit, waardoor de folie steviger hecht aan het voertuigoppervlak. Daarom is een warme ruimte niet geschikt voor het verwijderen van folie. Aan de andere kant wordt het in koude omgevingen moeilijker dan het zou moeten zijn om de coating van voertuigen te verwijderen.

inkomen. Dit betekent dat de folie je werk bemoeilijkt door te breken en te breken tijdens het proces. Daarom is het veel logischer om de voorkeur te geven aan een schaduwrijke omgeving, zoals een grote garage, of te wachten op een koele avond als u de autohoes buiten gaat verwijderen.

3. Zorg ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt

Toegegeven, het meest eerlijke antwoord op de vraag hoe u reclamekleding kunt verwijderen, is met hulpmiddelen die uw werk gemakkelijker maken. Een simpele plastic rakel helpt je om de folie van het oppervlak te tillen. Evenzo verzachten gereedschappen zoals een heteluchtpistool of een föhn het oppervlak van de voertuigafdekking, waardoor deze los kan komen zonder te breken. Ten slotte maakt het gebruik van chemische oplossingen zoals folieverwijderaar en reinigingsoplossing het gemakkelijker om eventuele resten die de folie op het voertuigoppervlak achterlaat te verwijderen.

4. Ruim alle resten zonder haast op

Het is belangrijk dat u onder kleine hoeken beweegt om scheuren en breuken tijdens het verwijderen van de voertuigcoating te voorkomen. Het optillen van de folie met een plastic rakel van 20 graden is voldoende om het verwijderingsproces van de voertuigcoating te starten. Snel handelen maakt uw klus niet in korte tijd af, integendeel, het duurt veel langer. Bovendien zijn de lijmresten op het voertuigoppervlak het moeilijkste deel van het verwijderingsproces van de voertuigcoating. Hiervoor chemische oplossingen

We hebben hierboven vermeld dat u hiervan kunt profiteren. Laten we u er echter aan herinneren dat dit proces, zelfs als u de oplossing gebruikt, tijd zal kosten.

Neem Contact Met Ons Op Voor Een Definitieve Oplossing

Krijg professionele ondersteuning door contact met ons op te nemen voor verschillende voertuigreinigingsprocessen, met name het verwijderen van voertuigcoating. Wij bieden u een uitgebreide en bovengemiddelde service op het gebied van voertuigreiniging. Met ons ervaren personeel en geavanceerde apparatuur kunt u er zeker van zijn dat wij uw voertuig op de best mogelijke manier zullen verzorgen.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41