B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

B&T Cleaning & Detailing

Over Ons

B&T Cleaning & Detailing is een stabiel familiebedrijf dat al bijna 20 jaar actief is in de auto-onderhouds- en reparatie branche.

Ons bedrijf, grondlegger van het systeem waarin binnen het concept in Nederland professioneel onderhoud en bescherming van voertuigen wordt aangeboden, voegt met haar naamsbekendheid dagelijks dealers toe aan haar lichaam. We blijven u altijd de beste service bieden met ons werkingsprincipe gebaseerd op klanttevredenheid, hoge kwaliteitsstandaard, deskundig team en innovatief perspectief.

We bedenken het beste voor uw voertuig en voldoen op een hoog niveau aan uw verwachtingen met de rijke opties en milieuvriendelijke oplossingen die we bieden. kom ontmoet.

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

bt cleaning

Visie Missie

Ons doel; om onze klanten op een milieuvriendelijke, professionele en betrouwbare manier de meest geschikte voertuigonderhoudsdiensten te bieden.

Onze visie; Een betrouwbaar en geprefereerd voertuigonderhoudsbedrijf blijven dat waarde toevoegt aan zijn sector en zijn klanten, de servicekwaliteit op het hoogste niveau houdt door de technologie en de huidige ontwikkelingen te volgen, en aan de verwachtingen voldoet door oplossingen voor de behoeften te bieden. Onze route is om moderne en bevoorrechte service te bieden op het gebied van voertuigreiniging, onderhoud en beschermingstoepassingen.

Met onze ervaring, waarden en technische infrastructuur willen we effectief inspelen op de huidige en toekomstige eisen van onze klanten en ons kenmerk van een eerlijk en transparant bedrijf behouden.

Ons Team

Met ons ervaren team brengen we perfectie in uw voertuigen, die stuk voor stuk expert zijn in hun eigen vakgebied, zichzelf ontwikkelen en de innovaties in de sector volgen!

Onze medewerkers en technische medewerkers, die ervaren zijn in onderhoud en reparatie van voertuigen, een professionele opleiding hebben genoten en al jaren deel uitmaken van onze familie, blijven met hun kennis en ervaring voldoen aan de verwachtingen van onze klanten zonder hun werkdisciplines in gevaar te brengen. dag na dag gewonnen.

Als u service wilt krijgen van een expert en uw voertuigen in betrouwbare handen wilt afleveren, laten we elkaar ontmoeten. Laten we grote verschillen maken met kleine details...

bt cleaning detailing
bt auto schoonmaken

Ons Kwaliteitsbeleid

We dienen met een kwaliteitsdoelstelling die het milieu en de natuur respecteert, geeft om de menselijke gezondheid en parallel met technologie wordt vormgegeven.

We proberen de sectorale efficiëntie en concurrentie levend te houden en tegelijkertijd de applicaties te implementeren die de klanttevredenheid en de veiligheid van ons team in elke fase van onze diensten garanderen. We leveren duurzame, duurzame en opmerkelijke diensten door gebruik te maken van de beste materialen en technologie, en proberen bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

We verhogen onze normen om onze huidige kwaliteit te behouden, volledig en op tijd aan de eisen van de klant te voldoen, het milieu te beschermen en economische oplossingen te bieden!

B&T Cleaning & Detailing - Toonaangevend Merk in Onderhoud en Reparatie Van Voertuigen!

Bekijk onze partners en referenties die de voorkeur geven aan B&T Cleaning & Detailing en word lid van deze grote familie!

Leer Ons Beter Kennen!

Bekijk onze werkplaats, voertuigonderhoud en -reparatieprocessen, ons team en onze pre- en post-voertuigveranderingen van dichtbij, leer ons beter kennen! Bekijk de opmerkingen van onze klanten en zakenpartners, word lid van onze familie! Kom langs voor onze hoogwaardige services en kosteneffectieve oplossingen...

Heeft Uw Auto Onderhoud Nodig?

Wij Op Sociale Media

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41