B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe Wordt Desinfectie in Voertuigen Gemaakt Met Ozon?

Ozondesinfectie Voor Gezond Rijden

Interieurreiniging is belangrijk voor de gezondheid van zowel de bestuurder als de passagier. Hoewel het mogelijk is om oppervlakkige vervuiling met eenvoudigere methoden te verwijderen, kunt u met de ozon-desinfectiemethode microscopisch kleine bacteriën en microben in uw voertuig vernietigen en kunt u alle geuren verwijderen, vooral sigaretten, die het voertuig doordringen.

Gezien de tijd die erin wordt doorgebracht, is het mogelijk om te zeggen dat de transportmiddelen bijna niet verschillen van huizen. De sterilisatie van een omgeving waar u overdag zoveel tijd doorbrengt, speelt een grote rol bij het beschermen van uw gezondheid, zowel tijdens uw reizen als in uw dagelijks leven. In feite tonen onderzoeken aan dat alle transportvoertuigen, vooral auto's, een ideale omgeving creëren voor bacteriegroei. Om deze reden is het uiterst belangrijk om het voertuig perfect te steriliseren door gebruik te maken van speciale technieken zoals desinfectie met ozon. Als u ozondesinfectie overweegt en u zich afvraagt ​​hoe u de auto kunt desinfecteren met ozon, kunt u ons artikel lezen.

Wat is Ozondesinfectie?

Desinfectie met ozon is al lange tijd een van de methoden die wordt gebruikt bij het reinigen van het interieur van auto's. In feite zou het niet verkeerd zijn om te zeggen dat het de voorkeur heeft omdat het een zeer praktische methode is, evenals het krachtige effect ervan. Voor de werking is het voldoende om een ​​eenvoudige module in de voertuigairco te plaatsen. Dankzij deze module kan de voertuigairco worden ingeschakeld en kan het desinfectieproces met ozongas worden gestart. Bovendien is een ozondesinfectieapparaat een andere optie die u kunt gebruiken om het proces uit te voeren. Met het extreem korte ozonisatieproces zijn ongeveer 40 minuten nodig om het desinfectieproces te voltooien.

Door zijn structuur zorgt ozondesinfectie voor een perfecte sterilisatie. Ozongas, dat 7 keer sterker is dan elementen zoals chloor, dat vaak wordt gebruikt bij het schoonmaken, is uiterst effectief tegen alle microbacteriële organismen die in het voertuig kunnen voorkomen.

Steriliseer Alle Contactpunten

De meeste contactpunten van de bestuurders in een voertuig zijn over het algemeen functionele voertuigen zoals het stuur, de versnellingspook, de achteruitkijkspiegel. Uiteraard moet elke bestuurder oppassen voor virussen en ziektekiemen die zich ophopen op het oppervlak van deze voertuigen. Een oppervlakkige reiniging verwijdert alleen zichtbare vervuiling van het voertuig. Onzichtbare microscopisch kleine organismen blijven echter een bedreiging vormen voor de menselijke gezondheid.

In die zin maximaliseert ozondesinfectie de sterilisatie in voertuigen. Naast functionele hulpmiddelen zoals het stuur, de achteruitkijkspiegel en de versnellingspook, zorgt het ervoor dat alle punten van de vloer waarop u stapt tot de stoel waarop u gaat zitten, van de deurklink tot de sleutelsleuven, volledig steriel zijn. Ozongas, dat snel inwerkt op alle schadelijke organismen in het voertuig, creëert in korte tijd een veel gezondere omgeving voor u, uw gezin en uw kinderen

Naast al deze zaken mag niet vergeten worden dat ook de luchtkanalen van uw voertuig gereinigd worden met ozon desinfectie. Afhankelijk van het gebruik in de airconditioningkanalen van de meeste voertuigen, beginnen zich structuren zoals vocht of schimmel te vormen, en dergelijke structuren vormen een bedreiging voor de menselijke gezondheid, net als microbacteriële organismen. Daarom zal de airconditioner die u voor uw comfort gebruikt waarschijnlijk een gevaar voor uw gezondheid worden. Met ozondesinfectie voorkomt u mogelijk schadelijke organische en anorganische structuren die zich in de luchtkanalen van uw voertuig kunnen vormen.

Uitgebreide Interieurreiniging Met Ervaren Personeel En Geavanceerde Apparatuur

Periodieke auto-interieurreiniging is van groot belang voor een gezond en veilig verloop van uw ritten. Een gesteriliseerde voertuigomgeving is niet alleen gunstig voor uw levenskwaliteit, maar verhoogt ook het plezier dat u aan uw reizen zult beleven.

We creëren steriele omgevingen voor chauffeurs en passagiers door gebruik te maken van up-to-date technieken op het gebied van interieurreiniging, met name ozondesinfectie. Als u wilt dat uw voertuigen een gezondere plek zijn voor uw gezin, dierbaren en vooral voor u, neem dan nu contact met ons op.

Reageer

We werden het meest gezocht met deze hashtags op sociale media!

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41