B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe Maak Je Een Voertuig Schoon? Autowasstraat Voor Binnen En Buiten

Behoud Het Uiterlijk En Het Onderhoud Van Uw Voertuig Op De Eerste Dag Met Voertuigreiniging!

Het reinigen van voertuigen is een proces dat u regelmatig moet uitvoeren, eerst voor uw gezondheid en daarna voor het comfort van uw voertuig. Als het gaat om het schoonmaken van auto's, is het eerste waar je aan denkt carwash. Voor het reinigen van de buitenkant moet de auto regelmatig worden gewassen. Interieurreiniging is echter net zo belangrijk als exterieurreiniging. Met voertuigreiniging kunt u het uiterlijk en onderhoud van uw voertuig op de eerste dag behouden.

U kunt het voertuig zelf schoonmaken of ondersteuning krijgen van een professioneel team. U kunt ons artikel lezen voor gedetailleerde informatie over het wassen van auto's binnen en buiten en om te leren hoe u de auto schoonmaakt.

Interieurreiniging Moet Van Plafond Tot Vloer Worden Gedaan!

Bij de interieurreiniging van voertuigen worden interieurbekleding, stoelen, plafond, vloermatten, ramen, opbergruimtes en detailsecties gereinigd. Interieurreiniging moet van het plafond tot de vloer worden gedaan. Allereerst moet het afval, indien aanwezig, in het voertuig en in de opslagruimten worden verzameld en afgevoerd. Het reinigen van het interieur van het voertuig moet worden gestart door het plafondgedeelte schoon te vegen. Daarna moeten het interieur van het voertuig en de stoelen worden geveegd. Stoelen moeten worden schoongemaakt met geschikte reinigingsmiddelen. Er zijn aparte reinigingsmaterialen voor leer en stof. Het gebruik van één type schoonmaakmiddel kan uw stoelen beschadigen.

 

Deurinterieur, stuurwiel, voorvak en opbergruimtes zijn afgestoft. Ruiten en instrumentenpanelen worden met geschikte reinigingsmiddelen ontdaan van vuil. Matten moeten met de juiste techniek gereinigd worden. Matten die op de vloer worden gebruikt, zijn van twee soorten, rubber en vloermatten. Rubberen matten kunnen worden gewassen door ze af te borstelen met afwasmiddel en water. Deze techniek is niet geschikt voor vloermatten. Tapijtmatten moeten eerst worden geveegd en vervolgens worden afgeschud. Als het gewassen moet worden, moet het worden schoongemaakt met een geschikt reinigingsmiddel. Een ander ding om te overwegen bij het reinigen van het interieur van een auto is het reinigen van de airconditioning. De airconditioning moet regelmatig worden schoongemaakt.

 

Was Uw Auto Regelmatig Voor Exterieurreiniging!

Als u vraagt ​​hoe u uw auto moet schoonmaken, moet u uw auto regelmatig laten wassen om de buitenkant van de auto schoon te maken. Als je zelf de auto gaat wassen, vul dan eerst het water in een emmer om waterverspilling te voorkomen. Voeg de juiste autoshampoo toe aan het water. Het gebruik van huishoudelijke schoonmaakmiddelen voor het reinigen van voertuigen kan het oppervlak van uw voertuig beschadigen en de kleur dof maken. Reinig met behulp van een spons het vuil dat zich heeft opgehoopt tussen de deuren, het kofferdeksel en de motorkap. Door het vuil dat aan uw voertuig vastzit te schrapen, kan de lak van het voertuig beschadigd raken. Wees daarom voorzichtig met het gebruik van afwasmiddel, water en een spons.

Na de detailreiniging begint u uw voertuig schoon te maken met een schone spons en een sopje. Buitenreiniging moet van boven naar beneden worden gedaan, net als binnenreiniging. Begin met het reinigen van voertuigen vanaf het plafond. Na het schuimen met afwasmiddel kunt u alle delen van het voertuig met schoon water afspoelen. Het is ook belangrijk om de velgen schoon te maken bij exterieurreiniging. Voor het reinigen van velgen moet een geschikte velgenreiniger worden gebruikt. U kunt de wielen schoonmaken met behulp van een borstel of spons.

In de wasstraat moet u deze zeker direct na het afspoelen met een microvezeldoek afvegen voordat uw auto droogt. Zo kunt u watervlekken op het voertuigoppervlak voorkomen. Als laatste stap bij het reinigen van de buitenkant van het voertuig kunt u uw voertuig afvegen met een speciaal preventief onderhoudsmiddel.

U Kunt Bij Ons Terecht Voor Autoreiniging!

U kunt de levensduur van uw voertuig verlengen door exterieurreiniging en interieurreiniging. Uw voertuig is uw leefruimte, net als uw huis. Voor uw levenskwaliteit en gezondheid mag u niet nalaten uw voertuig regelmatig schoon te maken. U kunt uw rijkwaliteit verbeteren met uw reguliere en schone voertuig.

Door professionele ondersteuning te krijgen voor het poetsen van auto's, kunt u tijd besparen en het poetsen van uw auto een routine maken. Indien gewenst kunnen wij alle bovengenoemde schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor interieurreiniging en autowassen.

Reageer

We werden het meest gezocht met deze hashtags op sociale media!

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41