B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe Auto Interieur Schoon te Maken?

Uw auto is niet alleen uw vervoermiddel, het is uw leefruimte!

Uw voertuigen zijn niet alleen een vervoermiddel, maar ook uw leefruimte. Net zo belangrijk als het schoonhouden van het huis waarin u woont, is het schoonmaken van de auto-interieur net zo belangrijk. Auto-interieurreiniging is een proces dat gedetailleerd en regelmatig moet worden uitgevoerd om uw auto goed onderhouden en schoon te houden.

Hoewel het wassen van de buitenkant meestal in je opkomt als het gaat om het reinigen van voertuigen, is het reinigen van het interieur net zo belangrijk als het reinigen van de buitenkant. Het nette uiterlijk en de geur van het voertuig hangt af van het regelmatig reinigen van het interieur van het voertuig. Dus hoe maak je het interieur van de auto schoon? Als je nieuwsgierig bent, kun je ons artikel bekijken.

U kunt uw rijcomfort verhogen met interieurreiniging!

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig lang meegaat, is het erg belangrijk om zowel het voertuig schoon te maken als technisch onderhoud uit te voeren. Niet alleen de buitenkant van het voertuig, maar ook het interieur van het voertuig moet regelmatig worden schoongemaakt. Het reinigen van de binnenkant van het voertuig verhoogt uw rijcomfort en stelt u in staat om het uiterlijk van uw voertuig te behouden zoals het was op de eerste dag.

U kunt een interieurreinigingsprogramma maken om het interieur van de auto regelmatig te maken. Het programmeren van uw auto-interieurreiniging als wekelijks, maandelijks en driemaandelijks kan u helpen om van interieurreiniging een routine te maken.

Wekelijkse autoreiniging

Als je zegt hoe je het interieur van de auto moet schoonmaken, begin dan eerst met het schoonmaken van de onnodige materialen in de auto. Gooi materialen zoals waterflessen en papier, indien aanwezig, weg. Controleer de opbergvakken in het interieur en de bekerhouders. Verwijder eventueel afval en stof. Matten en stoelen zijn de onderdelen die het meeste stof verzamelen bij het reinigen van het interieur van een auto. Tijdens het wekelijks reinigen van het interieur van het voertuig moeten matten en stoelen worden schoongemaakt. De materialen die nodig zijn voor de interieurreiniging kunnen variëren, afhankelijk van de stoelbekleding. Als de stoelen van leer zijn, moet een oppervlaktereiniger dienovereenkomstig worden aangeschaft. Tijdens het reinigen van het interieur van het voertuig kunnen de stoelen worden afgeveegd met een microvezeldoek. Stoelreiniger moet op een microvezeldoek worden gegoten en de stoelen moeten zacht worden gereinigd. Bij het wekelijks reinigen van het interieur van het voertuig moeten de vloermatten voorzichtig worden verwijderd en uitgeschud. Voor stof dat niet door schudden kan worden verwijderd, moet een borstel worden gebruikt.

Als u zegt hoe u het interieur van de auto moet schoonmaken, moet u het instrumentenpaneel en de console schoonmaken tijdens de wekelijkse schoonmaak van de auto. Het instrumentenpaneel en de console worden constant blootgesteld aan UV-licht. Dit kan na verloop van tijd kleurverandering veroorzaken. Daarom zijn het instrumentenpaneel en de console aandachtsgebieden bij het reinigen van het interieur van het voertuig. Benodigde materialen voor interieurreiniging; schuimapplicatorspons, microvezeldoek, oppervlaktereiniger voor interieurreiniging en roestverwijderaar. Tijdens het reinigen van het interieur van het voertuig moet de reiniger op de spons worden gespoten, niet op het oppervlak. Het instrumentenpaneel moet grondig worden ingewreven met een spons en de console moet zorgvuldig worden schoongemaakt. Daarna moet het oppervlak worden afgeveegd met een microvezeldoek.

Bij de wekelijkse reiniging van het interieur van het voertuig moeten ook de deurpanelen en lijsten goed worden schoongemaakt. Oppervlaktereiniger en microvezeldoek, die behoren tot de materialen die nodig zijn voor het reinigen van het interieur van het voertuig, zijn voldoende voor het reinigen van deurpanelen en lijstwerk. U kunt echter ook een tandenborstel gebruiken voor ontoegankelijke plaatsen.

Maandelijkse autoreiniging

De materialen die nodig zijn voor het reinigen van het interieur van de auto zijn een maandelijkse stofzuiger, een microvezeldoek, een oppervlaktereiniger, een glasreiniger en een geurspray, afhankelijk van uw smaak. Stofzuiger moet worden gebruikt naast de toepassingen bij wekelijkse schoonmaak in de auto bij maandelijkse schoonmaak. Doordat u met de stofzuiger alle plekken kunt bereiken waar u met een doek niet bij kunt, kan het interieur van het voertuig tot in detail gereinigd worden. Zitplaatsen, oksels en plaatsen die met een doek niet bereikbaar zijn, moeten grondig worden gereinigd met een stofzuiger.

Een van de aandachtspunten bij de maandelijkse schoonmaak van het interieur van de auto zijn de binnenruiten. Binnenruiten moeten worden afgeveegd met glasreiniger en microvezeldoek. De glasreiniger dient u op de doek te spuiten, niet op het glas, zodat er geen sporen achterblijven. Tot slot kunt u geursprays gebruiken om uw voertuig beter te laten ruiken.

Driemaandelijkse schoonmaak auto-interieur

Bij de driemaandelijkse schoonmaak van de auto, als de maandelijkse en wekelijkse schoonmaak van de auto regelmatig wordt gedaan, is er niet veel aan de hand. Bij de driemaandelijkse reiniging van het interieur van de auto wordt het interieur van de deuren, in-car opbergvakken, bekerhouders, dorpels in meer detail gereinigd. Als de vloermatten van rubber zijn; Het kan worden geschrobd met afwasmiddel en water. Als de stoelhoezen afneembaar zijn, worden ze op de juiste manier gewassen. Nadat de hoezen zijn verwijderd, worden de stoelen tussen de stoelen meer in detail geveegd.

Neem contact met ons op voor interieurreiniging!

U kunt de levensduur van uw voertuig verlengen met een interieurreiniging. Het is mogelijk om de netheid en het comfort van de eerste dag te behouden door uw voertuig regelmatig schoon te maken. Uw voertuig is uw leefruimte, net als uw huis. Interieurreiniging mag niet worden verwaarloosd voor uw levenskwaliteit. U kunt uw rijkwaliteit verbeteren met uw reguliere en schone voertuig.

Professionele ondersteuning voor interieurreiniging kan u tijd besparen en van interieurreiniging een routine maken. Indien gewenst kunnen wij alle bovengenoemde schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Voor interieurreiniging kunt u bij ons terecht.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41