B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Wat s Puris? Wat Zijn De Voordelen Voor Het Voertuig?

Alles Wat Uw Voertuig Nodig Heeft

Puris is een van de toonaangevende fabrikanten van 's werelds beste reinigings- en beschermingssystemen voor voertuigen en biedt voertuigeigenaren de betrouwbare service die ze nodig hebben met milieuvriendelijke oplossingen. Met zijn brede productportfolio biedt Puris voertuigonderhoud zeer effectieve producten aan voertuigbezitters op alle gebieden die nodig kunnen zijn voor het reinigen en onderhouden van voertuigen.

Met Puris-desinfectieproducten, die maximale sterilisatie bieden, kunt u hygiënische omgevingen in uw voertuigen creëren waar u veilig kunt reizen met uw gezin en dierbaren, vooral met uzelf. U kunt contact met ons opnemen om te profiteren van de voertuigonderhouds- en reinigingsdiensten die wij bieden met Puris-reinigingsproducten.

Effectieve Bescherming Tegen Covid-19

Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het reinigen van voertuigen om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen Covid-19, dat tegenwoordig een van de belangrijkste bedreigingen voor de menselijke gezondheid is. In feite lijken voertuigen op woonruimtes omdat het gesloten ruimtes zijn waar we veel tijd doorbrengen, en sociale ruimtes met hun openheid voor invloeden van buitenaf. Daarom zou het niet overdreven zijn om te stellen dat de reiniging van de binnen- en buitenkant van voertuigen een belangrijke plaats inneemt in de maatregelen die we nemen tegen het coronavirus.

Puris-desinfectieproducten beloven effectieve oplossingen tegen alle virussen die een bedreiging kunnen vormen voor uw gezondheid, met name Covid-19. Puris desinfectieproducten, waarvan de werking tegen Covid-19 ook is goedgekeurd door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zijn ideaal voor het steriliseren van het interieur van het voertuig. U kunt Puris-reinigingsproducten kiezen om uw voertuigen te infuseren met een waterstofperoxidegehalte van 0,5%.

Gezonde Hulpmiddelen Voor Uw Kinderen

Kinderen, met hun gevoeliger lichaam in vergelijking met volwassenen, bevinden zich in elke omgeving en vormen een bedreiging voor de gezondheid.

gemakkelijker beïnvloed door de factoren die er invloed op hebben. Vooral als het om jonge kinderen gaat, is het schoonmaken van kinderzitjes een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, naast het onderhoud in de auto. Bacteriën en ziektekiemen die in het kinderzitje kunnen voorkomen, kunnen door direct contact gezondheidsproblemen veroorzaken bij uw kinderen.

Op dit moment zijn Puris-reinigingsproducten een van de beste helpers in uw strijd tegen mogelijke micro-organismen in uw voertuig. Puris-beschermingsproducten, die schadelijke microbacteriële structuren elimineren, creëren een hygiënische omgeving voor uw kinderen. Bovendien zijn Puris-producten uiterst veilig voor mensen van alle leeftijden, vanwege hun niet-afvalproducerende structuur en ingrediënten die snel reageren op luchtmoleculen.

Nee Tegen Slechte Geuren

Om uw reizen hygiënischer en comfortabeler te maken, kunt u het interieur van het voertuig reinigen met reinigingsproducten van Puris. Het is onmogelijk voor de zware en irriterende geuren die uw voertuig lange tijd hebben doordrongen om de effectieve formule van Puris-producten te weerstaan. Met Puris-autoverzorgingsproducten vindt u direct oplossingen voor al uw problemen, van sigarettenrook tot voedselgeuren die niet door ventilatie kunnen worden afgevoerd, van huisdieren tot de geur van diesel en olie.

De Beste Keuze Voor Uw Voertuig

Met meer dan 50 jaar ervaring in de voertuigonderhouds- en detailleringsindustrie, heeft Puris een breed scala aan producten om te voldoen aan de eisen van voertuigeigenaren en de behoeften van voertuigen. De lakbeschermingsproducten van Puris zorgen ervoor dat uw voertuig, dat u met veel plezier hebt gekocht, altijd indrukwekkend blijft door de glans van uw voertuig op de eerste dag te behouden. Puris lakbeschermingsproducten, die langdurige bescherming beloven, voorkomen zo extra kosten en tijdverlies.

Als B&T Car Cleaning & Detailing bedienen wij u met de identiteit van Puris geautoriseerd dealer. Bovendien, als u uw voertuigen aan ons toevertrouwt, voeren wij ook beschermings-, reinigings-, detaillerings- en onderhoudswerkzaamheden uit met Puris-producten. Als u uw voertuig in de handen van een betrouwbaar team wilt afleveren, kunt u contact met ons opnemen en profiteren van onze diensten op alle gebieden, van airconditioningreiniging tot onderhoud van componenten, van sterilisatie tegen virussen en bacteriën tot bescherming van de lak van voertuigen. In samenwerking met B&T Cleaning en Puris bieden wij u de meest ideale oplossingen voor uw voertuig.

Vergelijkbare Berichten

Vergelijkbare inhoud met dit bericht kon niet worden gevonden.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41