B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Wat is Lakbescherming? Wat Zijn De Voordelen?

Het is Mogelijk Om Het Uiterlijk Van Uw Voertuig Te Verbeteren Met Lakbescherming!

Regelmatige reiniging is misschien niet voldoende voor de buitenkant van uw voertuig. Vogelpoep, zonlicht, stof en harsresten beschadigen na verloop van tijd de lak van uw voertuig. Deze vervormingen kunnen niet door reiniging worden verwijderd. Bovendien kunnen de verkeerde materialen die worden gebruikt bij het reinigen van voertuigen ervoor zorgen dat de lak na verloop van tijd dof wordt en krassen veroorzaakt. Lakbescherming is het proces om dergelijke situaties te voorkomen.

Het is mogelijk om het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren met het lakbeschermingsproces. Als je je afvraagt ​​wat lakbescherming is, wat de voordelen zijn van lakbescherming, lees dan ons artikel.

Lakbeschermingsproces Moet Worden Uitgevoerd Door Een Professioneel Team!

Vogelpoep, zonlicht, stof en harsresten beschadigen na verloop van tijd de lak van uw voertuig. Deze vervormingen kunnen niet worden verwijderd door het wassen van de auto. Onjuiste materialen die worden gebruikt bij het reinigen van voertuigen kunnen ervoor zorgen dat de lak na verloop van tijd dof en bekrast wordt. Lakbescherming is het proces om dergelijke situaties te voorkomen. Met lakbescherming worden krassen en vervormingen op het voertuigoppervlak verwijderd. De matte kleur van uw voertuig herwint zijn glans op de eerste dag.

Lakbescherming moet worden gedaan door een professioneel team. De materialen die in het lakbeschermingsproces worden gebruikt, mogen geen siliconen bevatten. Het lakbeschermingsproces dat met de verkeerde materialen is aangebracht door een niet-professioneel, onervaren team kan uw voertuig beschadigen.

Na Het Verfbeschermingsproces Moet Het Voertuig Uit De Buurt Van Zonlicht Worden Gehouden!

Als u zich afvraagt ​​hoe u lakbescherming moet toepassen, moet u allereerst het voertuigoppervlak goed genoeg reinigen om glad te worden. Onzichtbare resten moeten grondig worden gereinigd met behulp van klei. Om het aanbrengen van de lakbescherming succesvol te laten zijn, moeten eventuele krassen en deuken worden verwijderd. Hiervoor moet vóór het lakbeschermingsproces een pasta-applicatie worden aangebracht. Het materiaal voor het aanbrengen van pasta moet een structuur hebben die de verf niet verdunt. Na het aanbrengen van de pasta moeten de achtergebleven sporen op het oppervlak worden verwijderd met de moiréverwijderaar.

Na al deze processen kan het lakbeschermingsproces gestart worden. Het materiaal dat wordt gebruikt voor lakbescherming is vergelijkbaar met lak, maar niet met lak. Het creëert een beschermende tweede laag op de lak. Nadat het verfbeschermingsproces is voltooid, moet het oppervlak drogen. Nadat het oppervlak droog is, wordt het voertuig afgeveegd met een microvezeldoek totdat de gewenste glans is bereikt. Na het lakbeschermingsproces moet het voertuig enige tijd in een afgesloten ruimte worden bewaard. Het voertuig mag nooit worden blootgesteld aan zonlicht.

Lakbeschermingsbehandeling Verhoogt De Waarde Van Uw Voertuig!

Een van de voordelen van lakbescherming is dat het de kleur van het voertuig terugbrengt naar de helderheid van de eerste dag. Lakbeschermingsproces gemaakt met professionele en hoogwaardige materialen zal de waarde van uw gebruikte voertuig verhogen. Lakbescherming zorgt voor een lange levensduur van de voertuigkleur. Een ander voordeel van lakbescherming is dat het de duurzaamheid van de voertuigkleur verhoogt. Met lakbescherming wordt de lak van je auto beschermd.

Factoren zoals vogelpoep, hars en zonlicht beschadigen na verloop van tijd de lak van uw voertuig. Een van de voordelen van lakbescherming is dat het uw voertuig kan beschermen tegen dergelijk afval. Een ander voordeel van lakbescherming is dat het het oppervlak van het voertuig glad maakt, waardoor het schoonmaken wordt vergemakkelijkt. Door het lakbeschermingsproces ontstaat er een tweede laag bovenop de laklaag. Op deze manier beschermt het de autolak tegen vervormingen zoals krassen, oxidatie en vlekken.

Een ander voordeel van lakbescherming is dat de auto met langere tussenpozen kan worden gewassen, omdat er geen vlekken ontstaan. Lakbeschermingsbehandeling; Het voorkomt dat vogelpoep, hars, regenwater en wasmiddelresten zich hechten aan het oppervlak. Op deze manier hoeft u uw auto niet vaak te wassen. Door de auto niet vaak te wassen, blijft de glans van de autolak behouden.

Met Lakbescherming Hoeft U Uw Auto Niet Vaak Te Wassen!

Lakbeschermingsproces verbetert het uiterlijk van uw voertuig en zorgt voor een heldere uitstraling. Het voorkomt dat vlekken zoals vogelpoep, hars- en wasmiddelresten zich hechten aan het oppervlak van uw voertuig met zijn tweede laagfunctie op de lak. Door de frequentie van het wassen van uw voertuig te verminderen, wordt voorkomen dat de kleur dof wordt.

Het lakbeschermingsproces duurt gemiddeld ongeveer 2-4 uur. Afhankelijk van het model en de staat van uw voertuig kan dit uur toenemen of afnemen. Het verfbeschermingsproces moet worden aangebracht door het professionele team met de juiste technieken. Lakbescherming aangebracht met de juiste technieken zal ook de duurzaamheid van uw voertuig verhogen.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41