B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241

Hoe Auto-Airconditioner Schoon Te Maken?

Als U De Airconditioning Van Uw Voertuig Niet Regelmatig Schoonmaakt, Bedreigt U Uw Gezondheid!

Het regelmatig reinigen van de airconditioning in de auto is erg belangrijk voor uw gezondheid. De voertuigairco wordt gebruikt om in de zomer af te koelen en in de winter op te warmen. Het niet reinigen van constant actieve airconditioners kan uw gezondheid ernstig bedreigen. Bovendien kan het niet reinigen van de airconditioning van het voertuig storingen in uw voertuig veroorzaken.

Het reinigen van voertuigairco's moet worden uitgevoerd met de juiste techniek en de juiste materialen. Als je je afvraagt ​​hoe je de auto-airco schoonmaakt, hoe je de auto-airco schoonmaakt, kun je ons artikel bekijken.

Hoe Schoner De Airconditioning Van Het Voertuig, Hoe Schoner De Lucht Die U In Het Voertuig İnademt!

De voertuigairco wordt gebruikt om het interieur van het voertuig in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen. De reinheid van de lucht in het voertuig is recht evenredig met de reinheid van de airconditioning van het voertuig. Hoe schoner de airconditioning is, hoe schoner de lucht die u in het voertuig inademt. Om deze reden moet de airconditioning van voertuigen minstens twee keer per jaar worden gereinigd, zowel in de zomer als in de winter.

Als de voertuigairco niet wordt gereinigd, kan er vocht in de kanalen ontstaan. De resulterende vochtigheid zal zowel uw gezondheid als uw voertuig negatief beïnvloeden. Bovendien zal het niet schoonmaken van de voertuigairco ervoor zorgen dat u meer brandstof verbrandt. Als u brandstof wilt besparen, moet u uw auto-airco regelmatig laten reinigen. Het reinigen van de airconditioning van voertuigen kan worden gedaan met behulp van pollenfilterreiniging en luchtkanaalreinigingsmethoden.

Pollenfilter Reinigen

Het pollenfilter bevindt zich op het dashboard of onder het handschoenenkastje in het airconditioningsysteem. Het pollenfilter reinigt de lucht die van buiten het voertuig komt door deze te filteren. Het pollenfilter is het meest vervuilde onderdeel van de airconditioning van het voertuig. Als er een stank in de auto hangt waarvan u de reden niet weet, kan het zijn dat u het pollenfilter moet laten reinigen. Door het pollenfilter te reinigen, voorkom je de vorming van nare geurtjes en bespaar je flink op je brandstofverbruik. Met pollenfilterreiniging worden ook vuil, stof en vreemde stoffen in de voertuigairco gereinigd. Zo kunnen eventuele storingen aan de voertuigairco worden voorkomen.

Luchtkanalen Reinigen

Hoe schoon het pollenfilter ook is, als de luchtkanalen niet gereinigd worden, is het schoon

lucht kan niet zuiver in het voertuig worden overgebracht. Luchtkanalen moeten worden gereinigd voor het reinigen van de airconditioning van voertuigen. Door de luchtkanalen te reinigen wordt de nare geur die in het voertuig kan ontstaan ​​voorkomen. Als u zegt hoe u de airconditioning van het voertuig moet reinigen, wordt de reinigingsspray voor de airconditioning gebruikt voor het reinigen van luchtkanalen. Het voertuig wordt gestart en de voertuigairco wordt gedurende 5 minuten in de verwarmingsmodus op de hoogste stand gehouden. Na het wachten wordt de airco uitgezet en wordt de airco reinigingsspray door de kernen gespoten. Nadat alle gaten zijn gespoten, wordt de voertuigairco op de laagste stand in de warme modus gebruikt. De reden om in de warme stand op de laagste stand te werken is om bacteriën sneller te laten verdwijnen. Op deze manier kunnen de luchtkanalen worden gereinigd en kan de airconditioning van het voertuig worden gereinigd.

Stel Het Reinigen Van De Voertuigairco Niet Uit Om Brandstof Te Besparen!

U moet aandacht besteden aan de regelmatige reiniging van de voertuigairco. Het is voldoende om de airconditioning van het voertuig twee keer per jaar te reinigen, zowel in de zomer als in de winter. We raden u aan om meer aandacht te besteden aan het schoonmaken van de auto-airco, vooral als u kinderen heeft. Het krijgen van frisse lucht in het voertuig hangt direct af van de reinheid van de voertuigairco.

Met auto-aircoreiniging beschermt u uw gezondheid door ervoor te zorgen dat de lucht die u inademt in het voertuig schoon is. Bovendien kunt u storingen aan uw voertuig voorkomen door de voertuigairco te reinigen. Als u brandstof wilt besparen op uw voertuig, merkt u meteen de voordelen van het regelmatig laten reinigen van uw voertuigairco.

Reageer

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41