B&T Car Cleaning & Detailing +31 73 644 1241
B T Car Cleaning 1
Uw Auto Is Als Op De Eerste Dag
Comfortabel En Helder

Speciale Oplossingen voor Uw auto!

B&T Cleaning & Detailing
‘s-Hertogenbosch / Holland
Afrikalaan 12-C, 5232 BD ‘s-Hertogenbosch
B&T Cleaning & Detailing
Boxtel / Holland
Molenpad 9, 5281 JV Boxtel, Holland

B&T Cleaning – Wij Zijn De Beste Voor Uw Auto's!

Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij met ons deskundige en ervaren team, geavanceerde technologie en hoge servicestandaarden, en onze klantbenadering die geen concessies doet aan kwaliteit, oplossingen die passen bij uw wensen! Wij geven om de gezondheid en veiligheid van u en uw gezin met onze hygiëne-, onderhouds- en reparatieservices die specifiek zijn voor uw auto's.

auto schoonmaken en onderhoud

Autoreiniging En -Onderhoud

Met onze hoogwaardige reinigings- en sterilisatieprocessen voeren we gedetailleerd onderhoud uit aan uw voertuigen en bieden we een budgetvriendelijke service.

reparatie en renovatie

Reparatie En Renovatie

Met nauwgezet vakmanschap en hoogwaardige visie repareren we esthetische problemen zoals krassen en deuken en geven we uw auto's een nieuwe look.

bescherming

Kwaliteit Gegarandeerd

Om het comfort en de uitstraling van uw voertuig jarenlang te behouden, brengen we verf, bepantsering en waxguards aan en maken de perfectie permanent.

Leider In Autoreiniging Van De Volgende Generatie!

We produceren snelle en praktische oplossingen door gebruik te maken van de meest up-to-date en technologische materialen en apparatuur, en we bieden te allen tijde ondersteuning met continuïteit van de dienstverlening terwijl we uw auto zo snel mogelijk afleveren!

Onze Diensten – Geniet Van Het Voorrecht Met B&T Car Cleaning!

Wij werken voor uw tevredenheid met onze kwaliteitsdiensten van carwash tot gedetailleerde interieurreiniging, van lakbescherming tot ozondesinfectie, van motorreiniging tot krasverwijdering! Wij bieden u een snelle en veilige, onderscheidende en eigentijdse dienstverlening!

Autoreparatie- En Renovatieservices - Deskundig Team En Kwaliteit

Onze hoogtechnologische industrie zet onze reparatiediensten en reparatietools voort, gegarandeerde toepassingen en producten voor onze renovaties! Krassen, deuken of deuken zijn geen probleem meer, B&T Car Cleaning staat voor u klaar voor minimale kosten, maximale ondersteuning!

bt-cleaning-prijzen

Hoe Zou U Esthetiek En Comfort Aan Uw Auto Willen Toevoegen?

Hoogwaardige Service En Kosteneffectieve Oplossingen!

Bel Ons

B&T Car Cleaning – Toonaangevend Bedrijf In Autoreiniging!

We blijven een van de beste in onze branche met onze 20 jaar ervaring in het reinigen en repareren van voertuigen, ons professionele personeel en ons kwaliteitsbeleid dat klanttevredenheid voorop stelt! Als u de snelste en veiligste service wilt krijgen en uw voertuig in veilige handen wilt achterlaten, word dan lid van de B&T Auto Cleaning-familie zonder tijd te verspillen!

20 Jaar Ervaring

Als bedrijf dat al jaren actief is in het reinigen, onderhouden en repareren van voertuigen, bieden wij u de beste service met een ontwikkelingsgerichte en innovatieve aanpak.

Deskundigen Professioneel Team

Wij ondersteunen uw voertuigen met hygiëne en comfort met ons ervaren onderhouds- en herstellings team, dat de innovaties van de sector op de voet volgt en zichzelf voortdurend verbetert.

Het Beste Materiaal En Technologie

Wij garanderen een duurzaam, langdurig en veilig gebruik door gebruik te maken van de beste materialen en technologieën bij het onderhoud en de herstelling van uw wagens.

B T Car Cleaning 2

Vriendelijke Bediening

Wij bieden met onze medewerkers een oprechte en oprechte service die gericht is op klanttevredenheid, een sterke communicatieve kracht heeft, begrip en praktische oplossingen aandraagt.

Snelle En Veilige Service

Wij zorgen ervoor dat uw voertuigen probleemloos worden afgeleverd door zo snel mogelijk schoon te maken, te onderhouden en te repareren volgens de normen die u stelt.

Service Continuïteit

We bieden niet alleen ondersteuning tijdens de service, maar ook voor al uw problemen en vragen, slechts een telefoontje verwijderd.

Voor Na - Wij Voorzien Uw Auto's Van Een Indrukwekkend Imago!

Bekijk de auto's die er heel anders uitzien door gebruik te maken van onze voertuig reinigings-, onderhouds- en reparatie services! Als u vernieuwing aan uw voertuig wilt toevoegen en van zijn oude en verwaarloosde uiterlijk af wilt komen, kom dan langs bij B&T Car Cleaning...

)) auto schoonmaken auto schoonmaken
motorreiniging motorreiniging
voordat de auto wordt schoongemaakt na het schoonmaken van de auto

Opmerkingen Van Klanten

Hoge Servicenormen

We bieden een nieuwe generatie reinigingsprivileges voor voertuigen met onze moderne onderhouds- en reparatieservices.

Gegarandeerde Oplossingen

Met gedetailleerd vakmanschap en deskundige aanpak zorgen wij voor de veiligheid van uw voertuigen en voeren gegarandeerde interventies uit.

Innovatie En Comfort

Wij vernieuwen het uiterlijk van uw auto, zorgen voor langdurig gebruik en ononderbroken comfort.

Veelgestelde Vragen

B&T Cleaning & Detailing, autowassen, interieurreiniging, lakbepantsering, polijstbescherming, stickerverwijdering, ozondesinfectie, koplamppolijsten, motorreiniging, stoelbekledingreiniging, velgen- en bandenreiniging, airconditioningreiniging, krassen verwijderen, deuken en deukherstel. Wij leveren diensten op het gebied van glasfoliecoating, puris-bescherming.

Ons bedrijf biedt voertuigreiniging, -onderhoud en -reparatiediensten aan in bijna elke stad in Nederland, met name in 's-Hertogenbosch.

B&T Cleaning & Detailing is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij bedienen onze klanten elke dag van de week behalve op zondag.

Om te profiteren van onze voertuigreinigings-, onderhouds- en reparatiediensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactadressen op onze website of ons team vragen u te bellen door een bericht te sturen.

Blader Door Onze Catalogus

bt cleaning catalogus

Service Op Dezelfde Dag, Gedetailleerde Schoonmaak

bt cleaning

Deskundigen Ervaren Team

Met het werk brengen we perfectie in uw materieel, die stuk voor stuk expert zijn in hun vakgebied, zich ontwikkelen en gelijke tred houden met de innovaties in de sector!

Onze medewerkers en technische medewerkers, die ervaren zijn in onderhoud en reparatie van voertuigen, een professionele opleiding hebben genoten en al jaren deel uitmaken van onze familie, blijven met hun kennis en ervaring voldoen aan de verwachtingen van onze klanten zonder hun werkdisciplines in gevaar te brengen.

Als u service wilt krijgen van een expert en uw voertuigen in betrouwbare handen wilt afleveren, laten we kennismaken. Laten we grote verschillen maken met kleine details...

Ons Team

15+ Premium-Diensten

We zijn altijd bij u voor persoonlijke en zakelijke voertuigonderhouds- en reparatieoplossingen met ons moderne, esthetische en creatieve perspectief.

Wij bieden professionele service en zorgen ervoor dat aan al uw eisen en behoeften wordt voldaan, met name gedetailleerde voertuigreiniging, lakbeschermingstoepassingen, sterilisatie van bacteriën en virussen, motor- en airconditioningreiniging, krassen verwijderen, deuken en deukherstel, schrijven en verwijderen van etiketten. jouw verwachtingen.

We volgen sectorale ontwikkelingen en innovaties en passen ze aan ons bedrijf aan, en we garanderen dat u een hoog niveau van servicekwaliteit krijgt.

Onze Diensten
bt car services
bt-cleaning-klanten

Meer Dan 6000 Tevreden Klanten

Sinds de dag dat we zijn opgericht, blijven we dienen met ons werkprincipe dat is gebaseerd op 100% klanttevredenheid.

Ons volledig uitgeruste voertuigreinigings- en onderhoudscentrum blijft het verschil maken met onze moderne en betrouwbare dienstverlening, het gebruik van de beste materialen en apparatuur, ons opgeleid personeel en onze teamgeest; We zouden blij zijn je te zien als een deel van onze familie.

Als u op zoek bent naar een speciale en bevoorrechte service, een carwashbedrijf dat naar u luistert en uw verwachtingen waarmaakt, dan bent u hier aan het juiste adres!

Opmerkingen Van Klanten

20+

Jaar Ervaring

Het meest ervaren autopoets- en onderhoudsbedrijf van Nederland.

15+

Servicegebieden

Diensten die het verschil maken bij het reinigen, onderhouden en repareren van auto’s.

5500+

Schoongemaakte Auto

Duizenden auto's met een nieuwe en opvallende look.

6000+

Tevreden Klanten

Duizenden tevreden klanten voor wie wij maatwerkoplossingen bieden.

Telefoon +31 07 36
İletişime Geç
İletişime Geç +31 (073) 644 12 41