Spot repair

Lakschade / interieur reiniging / 4 in 1 interieur / exterieur

B&T Cleaning & Detailing, speciaal voor u.

LAKSCHADE HERSTELLEN

Afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van lakbeschadigingen aan auto’s. B&T Spotrepair herstelt schade’s aan bumpers, schermen, dropels, portieren etc. Schades zoals auto lakschade, steenslag motorkap en krassen.

Auto lakschade maken auto’s minder mooi en beinvloeden de waarde van de auto negatief. Een B&T Spotrepair behandeling is een professionele lakschade herstel tegen een scherp tarief. Uw auto ziet er weer uit als nieuw.

INTERIEUR REINIGING

B&T Spotrepair is gespecialiseerd in het restylen, ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Met deze werkwijze kunnen wij diverse deuken als gevolg van neerslag of parkeerschades herstellen zonder dat de auto opnieuw moet worden gespoten.

Neem dus contact met ons op en krijg weer het gevoel van een nieuwe auto!

4 in 1 INTERIEUR / EXTRIEUR

Wij beschikken over speciale apparatuur om geuren zoals sigarettenrook, transpiratiegeur, lucht van huisdieren, benzinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen. Omdat ozon een gas is komt deze op alle plekken zoals achter dashboards, kofferkleden enz. Ook kan dit systeem de airconditioning van een auto reinigen zodat ook deze bacteriën volledig verwijderd worden.

Deze methode pakt het probleem bij de wortel aan terwijl andere methodes slechts de geur maskeren. We beschikken over apparatuur die gebruik maakt van dit natuurlijke proces en neutraliseert zo iedere organische geur. De geur komt dus nooit meer terug! Ook tegen sigarettenschaden hebben wij de oplossing!

073 - 6 44 12 41

Afrikalaan 12C 5232 BD ‘s-Hertogenbosch

Spot repair

Spot Repair is een nieuwe methode om kleine beschadigingen, snel, goedkoop en professioneel te repareren. Kleine korte krassen maar ook steenslag kunnen met deze techniek hersteld worden. 

Ruitherstel en interieurreiniging is ook mogelijk. Een kras of een deuk in je auto? B&T Spotrepair repareert het!

Puris protection

Als uw auto gepoetst is wilt u hem zo lang mogelijk mooi houden. Dit kan bij ons met een wax of een sealant. Wilt u nog een stap verder gaan en uw auto langdurig beschermen tegen “schadelijke” invloeden van buitenaf? Dan hebben we bij de perfecte oplossing.

Car Cleaning

Autopoetsen is een vak. Uw auto bestaat uit diverse materialen waarbij het zeer van belang is dat bij het schoonmaken de juiste zorg en producten worden aangewend. Na een behandeling van uw auto bij B&T Cleaning & Detailing zullen uw buren denken dat u een nieuwe auto heeft gekocht! 

Samenwerkingen in Den Bosch

Kom in contact

Wilt u meer weten over B&T Cleaning & Detailing of de diverse producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs!

Adres

Afrikalaan 12-C
5232 BD,
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

maandag – 08:30–17:30
dinsdag – 08:30 – 17:30
woensdag – 08:30–17:30
donderdag – 08:30 – 17:30
vrijdag – 08:30–17:30
zaterdag – 10:00 – 17:00
zondag – gesloten

Verstuur een bericht