Puris

The protection you need. 

B&T Cleaning & Detailing is geautoriseerde dealer van Puris

Wie is Puris? 

Het doel van Puris Europe is simpel: creëer de beste kwaliteit compounds, waxen en detailing producten, die zowel veilig in gebruik als “groen” voor het milieu zijn. Onze producten bevatten enkel de beste kwaliteit grondstoffen welke geselecteerd worden uit de beste bronnen van dezewereld. Van compounds of chemische emulsies tot aan onze verpakkingen toe, kiezen wij enkel voor de beste en meest milieuvriendelijke oplossingen

Door wie word Puris gebruikt?

Puris Europe heeft sinds de oprichting in 1970 geweldige ervaring gekregen in compounds, polishes en detailing producten. Puris werkt sinds jaar en dag aan innovatie en verbetering van haar productlijn. Het succes wordt bevestigd door onze klanten: Puris wordt gebruikt door detailers, OEM fabrikanten en andere specialisten over de gehele wereld. 

PURIS en COVID-19

D21 Disinfect RTU, is een desinfecterend middel met virucide werking
Covid-19 (SARS-coV-2) is een ontwikkeld virus, zoals elk coronavirus. We kunnen hierbij verklaren dat D21 Disinfect RTU, indien op de juiste manier gebruikt wordt (controleer het etiket en technischefiche), het Covid-19-virus dood. Disinfect RTU is een desinfectiemiddel met een “volledige spectrum” virucidale claim, omdat het product wordt getest op zijn virucidale activiteit volgens de voorgeschreven tests van de ECHArichtlijn van de BRP, gedeeltelijke werkzaamheid. In dit richtlijn wordt virucidale activiteit letterlijk uitgelegd als: ‘Het vermogen van een product of werkzame stof om onder gedefinieerde omstandigheden een vermindering van het aantal besmettelijke virusdeeltjes van relevante testorganismen tot stand te brengen. “Volledig spectrum” virucide activiteit is een claim voor biociden die relevante testorganismen gebruiken en dus activiteit vertonen tegen de omhulde en niet-omhulde virussen.” In Nederland is volgens ctbg (op basis van ministeries VWS en I&W) vastgesteld dat producten welke 0,5% waterstofperoxide bevatten, geschikt worden geacht tegen het coronavirus. D21 Disinfect RTU bevat tussen 1 – 5% waterstofperoxide in de gebruiksklare oplossing (volgens het veiligheidsinformatieblad).

Kom in contact

Wilt u meer weten over B&T Cleaning & Detailing of de diverse producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs!

Adres

Afrikalaan 12-C
5232 BD,
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

maandag – 08:30–17:30
dinsdag – 08:30 – 17:30
woensdag – 08:30–17:30
donderdag – 08:30 – 17:30
vrijdag – 08:30–17:30
zaterdag – 10:00 – 17:00
zondag – gesloten

Verstuur een bericht