Car cleaning

Auto wassen / interieur reiniging / totale reconditionering / 
lak pantser / waxguard / stickers verwijderen.

B&T Cleaning & Detailing, speciaal voor u. 

AUTO WASSEN

Het goed onderhouden van je auto verlengt de levensduur van je auto. Onderhoud bestaat niet alleen uit het laten uitvoeren van onderhoudsbeurten. Goed onderhoud vraagt meer! De auto laten wassen, schoonmaken en het interieur van binnen reinigen.

Het spreek voor zich dat we beginnen met het grondig wassen van uw auto. Dit doen we met behulp van hoge druk apparatuur zodat vuil en aanslag beter van de auto verwijderd kunnen worden. Vervolgens stofzuigen we het interieur. Klik hier om een afspraak te maken of kom langs. 

INTERIEUR REINIGING

Wij beschikken over speciale apparatuur om geuren zoals sigarettenrook, transpiratiegeur, lucht van huisdieren, benzinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen. Omdat ozon een gas is komt deze op alle plekken zoals achter dashboards, koffer kleden enz. Ook kan dit systeem de airconditioning van een auto reinigen zodat ook deze bacteriën volledig verwijderd worden. Deze methode pakt het probleem bij de wortel aan terwijl andere methodes slechts de geur maskeren.

We beschikken over apparatuur die gebruik maakt van dit natuurlijke proces en neutraliseert zo iedere organische geur. De geur komt dus nooit meer terug!

TOTALE RECONDIONERING

Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Daarnaast worden de ramen gereinigd wat een glasheldere blik op de weg oplevert.

Behalve het interieur wordt desgewenst het complete motorcompartiment behandeld. Deze behandeling bestaat uit het ontvetten en een poetsbeurt met een glansmiddel en een vochtwerend oplossing.

Wij denken ook aan uw bagage. Vandaar dat u kunt kiezen voor een grondige schoonmaakbeurt van de kofferbak. Zo kunt u uw spullen schoon opbergen. Om het plaatje compleet te maken brengen we tot slot de kunststof delen en banden weer op kleur zodat ze er puntgaaf uit komen te zien.

Uitgebreide samenvatting van totale carcleaning:

 1. Motorruimte reinigen
 2. Buitenkant wassen met spons en shampoo (ontvetten)
 3. Buitenkant afwassen met spons en schoon water
 4. Velgen reinigen met hoge drukspuit
 5. Wielkasten reinigen
 6. Interieur reinigen en uitzuigen
 7. Kofferruimte reinigen en uitzuigen
 8. Carrosserie inwrijven
 9. Portierstijlen, -randen en -dorpels inwrijven
 10. Matten uitkloppen
 11. Dashboard inwrijven met cockpitspray
 12. Complete carrosserie uitpoetsen
 13. Ruiten van binnen en buiten reinigen
 14. Banden zwart spuiten
 15. Kunststof profielen en bumpers worden behandeld.
 16. Nare luchtjes uit interieur verwijderen d.m.v. autoparfum 
 17. Rooklucht verwijderen door middel van ozonbehandeling
LAK PANTSER

Wij kunnen uw auto voorzien van een lakpantser. Hierbij krijgt de laklaag van uw auto een hoogglanzend en bijna ondoordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen, pekel en luchtverontreiniging. Wij maken gebruik van de producten van Waxoyl en Titan Wax.

Waxoyl 100+

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.

De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans. 

 • Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter. 

 • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur. 

 • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil- of verkoop-) waarde wordt behouden.

WAXGUARD

WaxGuard “Duurzame lakbescherming met garantie”

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De invloeden van het weer op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout maar ook luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat.

Doordat de diepe kleur en glans verdwijnt, blijft u met een vale kleur achter. Een behandeling met het middel WaxGuard geeft de lak een bescherming, voorkomt de vale kleur houdt de auto in een optimale conditie. De WaxGuard behandeling wordt uitgevoerd door professionele WaxGuard specialisten. Zij zijn gecertificeerd voor het aanbrengen van een WaxGuard lakverzegeling en werken volgens een vaste procedure.

Door jarenlang onderzoek, tienduizenden behandelingen en ervaring in de meest uiteenlopende klimaatomstandigheden hebben wij een grenzeloos vertrouwen in WaxGuard. Wij geven u dan ook een langdurige schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling.

Bij de behandeling krijgt u van ons een speciale member card waarmee u van interessante voordelen profiteert bij aankoop van WaxGuards professionele onderhoudsproducten.

STICKERS VERWIJDEREN

Verwijderen belettering en bestickering

Autostickers worden vaak op auto’s geplakt bij reclame- en promotiedoeleinden. Deze autostickers moeten na een bepaalde periode weer worden verwijderd van de auto’s. U kunt bij ons terecht voor het professioneel verwijderen van stickers en eventuele lijmresten op uw auto of bus. Na het verwijderen is het eventueel mogelijk om uw auto te laten wassen en te laten polijsten. Interesse? 

073 - 6 44 12 41

Afrikalaan 12C 5232 BD ‘s-Hertogenbosch

Car Cleaning

Autopoetsen is een vak. Uw auto bestaat uit diverse materialen waarbij het zeer van belang is dat bij het schoonmaken de juiste zorg en producten worden aangewend. Na een behandeling van uw auto bij B&T Cleaning & Detailing zullen uw buren denken dat u een nieuwe auto heeft gekocht! 

Spot repair

Spot Repair is een nieuwe methode om kleine beschadigingen, snel, goedkoop en professioneel te repareren. Kleine korte krassen maar ook steenslag kunnen met deze techniek hersteld worden. 

Ruitherstel en interieurreiniging is ook mogelijk. Een kras of een deuk in je auto? B&T Spotrepair repareert het!

Puris protection

Als uw auto gepoetst is wilt u hem zo lang mogelijk mooi houden. Dit kan bij ons met een wax of een sealant. Wilt u nog een stap verder gaan en uw auto langdurig beschermen tegen “schadelijke” invloeden van buitenaf? Dan hebben we bij de perfecte oplossing.

Samenwerkingen in Den Bosch

Kom in contact

Wilt u meer weten over B&T Cleaning & Detailing of de diverse producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs!

Adres

Afrikalaan 12-C
5232 BD,
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

maandag – 08:30–17:30
dinsdag – 08:30 – 17:30
woensdag – 08:30–17:30
donderdag – 08:30 – 17:30
vrijdag – 08:30–17:30
zaterdag – 10:00 – 17:00
zondag – gesloten

Verstuur een bericht