Waxguard

WaxGuard “Duurzame lakbescherming met garantie”

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De invloeden van het weer op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout maar ook luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat.


Doordat de diepe kleur en glans verdwijnt, blijft u met een vale kleur achter. Een behandeling met het middel WaxGuard geeft de lak een bescherming, voorkomt de vale kleur houdt de auto in een optimale conditie.

De WaxGuard behandeling wordt uitgevoerd door professionele WaxGuard specialisten. Zij zijn gecertificeerd voor het aanbrengen van een WaxGuard lakverzegeling en werken volgens een vaste procedure.

Door jarenlang onderzoek, tienduizenden behandelingen en ervaring in de meest uiteenlopende klimaatomstandigheden hebben wij een grenzeloos vertrouwen in WaxGuard. Wij geven u dan ook een langdurige schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling.


Bij de behandeling krijgt u van ons een speciale membercard waarmee u van interessante voordelen profiteert bij aankoop van WaxGuards professionele onderhoudsproducten.

B & T Car Cleaning gebruikt ook de kwaliteit en ervaring van Res Bona. Producten van Res-Bona worden in de voorbehandeling gebruikt voor de lak, de ramen en het interieur.
Contact

073 - 6 44 12 41


info@showroomklaar.nl

Offerte

Klik op onderstaande afbeelding om een offerte aan te vragen!

Acties

Check regelmatig onze acties!

Klik hieronder op de afbeelding!


Nieuws

08/01/2018

Actie Totale Reconditionering

Uw auto weer als nieuw door een totale reconditionering? Nu voor €162,50 !

Lees Meer...